Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Looana astea sunt efectele secundare ale pastilelor, le-am experimentat si eu. Cumpara varza si zdrobeste un pic cateva frunze apoi pune-le pe sani si bea ceai de salvie (salbeitee). La dus poti sa-ti detensionezi sanii fara sa stimulezi lactatia.

Adrinana felicitari! Refacere rapida si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!

Angelique felicitari si tie! Un bebe sanatos si mancacios si multa sanatate mamicii!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Felicitari Laurika! Bun venit bebe Andrei!
Felicitari Angelique! Bine ai venit Stefan!
Felicitari Adriana! pentru Antonia

Onutz a mea chiar cere la 3-4 ore. Foarte rar, cand e bazdacoasa, cere si la o ora sau doua. Nu stiu cu cine o semana hulpava asa, ca si io si ta-su am fost niste panselute la capitolul mancare. Probabil cand va ajunge si al tau sa traga bine din prima mufare, va dormi mai mult si o sa aveti si voi un program clar. Incearca sa-l ignori la o sesiune de plans (adica sa nu-l pui la san, nu sa-l lasi sa se invineteasca), pastrand o pauza de 2 ore, 2 ore jumate intre 2 atarnari de tzatza, poate i se face foame pe bune si o sa suga mai cu pofta si apoi o sa dorma dus

Iulia, saru'mana de ponturi; incercam si asa. La picioare s-ar parea ca-i place, ca doar chiuie, cum urcam mai sus de ele cum se strica buna dispozitie.

Mena, noi preferam rasta!

Bioana, apropos de bijuuri: cand am plecat spre spital nu am uitat sa-mi atarn cerceii. Pe masa de operatie anestezista ma tinea de cercei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai fetelor mie in spital mi-a spus asistenta sa-i orientez "podoaba" intotdeauna in sus... deci trebuie exact invers?!!!?

uff si eu cuputica lui Alex in loc sa:
ANGELIQUE FELICITARI PENTRU STEFANUT!
ADRIANA FELICITARI PENTRU ANTONIA!!

eu nu il ung de fiecare data pe alex.. ca mai uit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Menics, eu la junior o las in scutec intotdeauna "in jos". Acu tot se intimpla sa se ude, dar cind bea excesiv ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

menics discutia asta o avusesem si eu cu maicamea cand a vazut cum ii pun scutecul. Ea sustinea sus si tare ca trebuie orientata in sus ca altfel ii afecteaza "barbatia". Eu cred ca astea sunt doar babisme.
Eu intotdeauna l-am asezat in jos, moasa cand mi l-a schimbat tot in jos. Altfel cred ca e inevitabil sa nu se ude.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

IPOPICA .

noua la curs matroana ne-a zis ca nu e cazul s aii punem crema la fiecare schimbat de scutec...sa mai lasam pielea sa respire.mai ales daca nu e iritat,rosu...noaptea, eventual, cum il schimbam mai rar da...v-am zis ca de prea mult timp liber imi vin tot felul de ideii...

embarazada de 38+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Neatza dragelor!
6.15 am,tot dupa papat, schimbat -care a adormit in timp ce ii incheiam capsele la body-brusc,ca un bolovanel:).

este a 3-a tentativa de a trimite un mesaj de felicitare pentru fetele noastre dragi,proaspete mamici:
ANGELIQUE
ADRIANA
LAURIKA!

Felicitari, dragelor, iubitelor, mamicilor!Bun venit pe lume puilor mult asteptati,sa fie sanatosi, norocosi, buni si frumosi la suflet!sa va fie puii necolicosi si mancaciosi!

Angelique,scumpa de tine, ai scapat, mamiiiiii!!
Cate ai indurat tu, dar a trecut

Bioana,da, eu ii dau de fiecare data cu crema de galbenele si e super roz si pufos, rau nu are ce sa ii faca.dupa ce il spal usurel cu apa calduta si il tamponez usor cu un prosopel moale, il mangai cu un pic de crema.

Menics, sa ii spui la tanti asistenta aia sa isi reciteasca notitele:), pai daaa, de aia face bebe pp peste tot, nici nu sta bine cuculetul in sus, cred ca pt el e ca si cum l-ai stimula sa fie tot timpul in pozitie de "atac":)
Mie 3 asistente mi-au reamintit sa tin cuculetul in jos la schimhat scutecul, mi se pare si f comod pentru bebe,ca doar nu il sugrum in scutec!oricum,mananca pampersi pe banda rulanta:), -si sa mentionez ca sunt foarte foarte multumita de Huggies,nici prin cap nu imi trece sa ii schimb, sunt comozi, de o moliciune fantastica, pielea puiului e super ok cu ei!

Bioana, te invidiez ca ai inca verigheta pe deget,daca ai stii cat imi lipseste!...abia astept sa mi se dezumfle si mie degetele!
ca restul vad ca dispare, incet incet, burta nu mai am aproape deloc,cand mi-am (re)vazut aseara mijlocelul in oglinda am zambit cu gura pana la urechi!insa:am ascuns picioarele din fata oglinzii!

vape toate,ma duc si eu la nani, ca baietii dorm dusi!
Azi mergem la pediatru, abia astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Gata si noi de la doctor, cu data in dinti DPN ar fi mai nou 15 dec, iar data pt cezariana e 14.

Sa vedem daca o sta, dar dr. zicea ca ea crede ca sta la cum arata colul. N-am niciun semn ca s-ar grabi, mai ales ca desi de la 6 luni jumate era cu capul in jos si pe picior de coborare, de ma disperase ca imi tot zicea dr. sa stau cuminte ca cine stie ce idei ii mai vin, acum nu e pusa chiar transversal, dar e pe diagonala.

Inca are circulara de cordon, dar se pare ca si-a dat jos o bucla din doua... e in grafic si cu greutatea... cam matza dupa parerea mea, dar dr. zicea ca e totul ok: 2600

Cu lichidul m-a bagat in sperieti pt ca dupa ce ca ma panicasem eu ca mi-a crescut cantitatea de secretie si ma gandeam "daca o fi lichid, daca-l pierd putin cate putin??", la eco imi zice "Dar noi mai avem lichid? Ca nu-l mai vad". Avem, doar ca se adunase tot intr-o singura parte sau nush cum, de nu l-a vazut din prima. M-a linistit, e suficient.

Placenta a mai imbatranit si ea nitelus, dar e de gradul 2 acum, deci nu e panica...

Avea si chef de glume, ca imi zice "e baietel, nu?". Deja ma socasem, ii zic "Sper ca nu, ca ar fi cam gheiutz cu toata casa doar roz si mov "... Ma calmeaza si imi spune ca glumea, e fetita toata ziua.

In rest toate bune si frumoase, domnisoara tocmai mancase si era cu burtica plina, se zbenguia pe vezica mea, n-avea ea treaba

Menics, eu imi amintesc ca si noua ne-a zis la curs ca tot asa, putulica se indreapta in jos, ca altfel se uda pana la barbita... nu m-a interesat prea mult subiectul, ca nu era pt noi, dar asta tin minte precis.

Ema de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bravo, Angelique!!! Bun venit, Stefanut!!!!!
Bravo, Adriana!!! Bun venit, Antonia!!!!!

Bubu
Menics, asa mi-a zis si mie soacra-mea, dar mi se pare imposibil. Oricum are loc suficient in scutec. Ea zicea sa o ridic si sa pun tifon, ca sa stea asa. Ca sa faca acolo carne vie. Nu, mersi.
Si la noi mai dadea ceva pe-alaturi cand foloseam Huggies, dar acum nimic nimic.
Deny
Popi, daca-l tin numai la san, indiferent cat il tin, dupa doarme intre 5 si 10 minute, dupa care o luam de la capat. Si eu nu pot in ritmul asta...
Prefer sa ma mulg si sa-i dau la biberon, sincer.
Cu crema/pudra nu e nevoie sa-i dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Azi schimbam saptamana 36 si am fost si la eco.
Deci, domnisoara se tinea de glume si s-a tot fatait, dar a si lasat-o pe dna dr sa o masoare. E in prezentatie craniana, 2700 gr, se juca cu cordonul pe care si l-a pus iar dupa gat, a intins piciorusul sa-l masoare, inimioara cu 140 de batai. Deci suntem bine si cica daca s-ar naste la 39 de saptamani ar avea 3300 gr, putin mai mare ca sorasa.
A, si colul 37 mm si inchis.

Cellena Se tinea dr de glume cu tine. Eu recunosc ca si acum am sperat sa imi spuna ca e baiat . Da se pare ca tot fetita este.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput