Felicitari Douradoudou, Pyaoliang, Angelique! #47
Raspunsuri - Pagina 22
irilac31 spune:
Dana, eu am luat direct nr 2, asa m-a sfatuit o prietena care lucreaza cu pampers plus ca la 2 dintre prietenele mele au avut surpriza ca nr 1 sa le fie mic bebeilor inca din maternitate, cica ii strangeau pe bebei, le lasa urme si nu au mai avut ce face cu pampersii aia.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
bioana spune:
IRILAC, C.ELLENA, CELLENA, DANNNAH multumesc mult!!am niste emotii...cat casa de mari.nici nu ma mai gandesc cu groaza la operatia in sine, ci doar la faptul ca maine ne intalnim cu fiica noastra...
embarazada de 38+
o minune de fetita...Irina Andreea
tnicoleta spune:
Ioana eu scot de acum motatele
O sa nasti domnisoara chiar de ziua ei de nume.
Mena Sanatate multa. Sigur au fost doar niste palpitatii de la suparare. Hai, iarta-l pe sot. Sigur sufera si el alaturi de tine si nu stie cum sa reacctioneze.
Si al meu a venit aseara suparat. Am zis ca stau de vorba cu el dupa ce adoarme Bia dar eu am cazut prima.
La dr merg maine, ca atunci am programarea si vedem ce zice. Deocamdata ar trebui sa stau in pat. Dar am un coleg de-al picilor in vizita si daca nu stau intre ei ies scantei.
Nicoleta 34+ Corina
Cellena spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Ce stiti despre concediul de sarcina, pana cand trebuie depus la HR? Dr mea de familie a fost in concediu pana azi. Azi are program dupa amiaza, eu am sunat ca am nevoie de el si mi-au spus sa revin cu intrebarea in 2 ore, pt ca dna dr. e foarte ocupata. Daca nu-l primesc azi (avand in vedere ca e ultima zi lucratoare din luna), ce se intampla? Citisem printr-o lege ca poate fi depus pana pe data de 5 a lunii urmatoare, dar sunt putin debusolata, pt ca la noi se platesc salariile pe 7, asa ca pe 5 sigur au terminat ei de facut toate calculele, nu? Sau cum e?
Ema de 37+
mya85 spune:
bioana mi-ai luat-o inainte sa vina bebe sanatos si sa fie cuminte. iar tie iti doresc recuperare rapida!!
eu azi am facut 10 min pe stepper in ritm alert si nimic, nici o contractie. durerile de ieri m-au lasat. parca vad ca maine imi zice din nou col inchis si ajung la 42 de sapt sa-mi faca cezariana... alte sugestii?
mami de ( iulie 2010) si 39+ cu
S.ellena spune:
Cellena, eu stiu ca trebuie luat pana in ultima zi a lunii in curs si depus pana maxim in a 5 a zi din urmatoarea luna. Ca sa te asiguri ca au timp sa faca toate calculele, ar fi bine sa-l scanezi si sa-l trimiti pe mail intai si apoi sa-l trimiti si fizic. E obligata dr ta sa-ti dea, esti gravida si ai prioritate. Cel mai bn eu zic ca ar fi sa te duci direct la cabinet, ca dureaza maxim 5 min pana ti-l completeaza si nu trebuie sa stai la coada, daca e.
39+ cu Eva Maria
bioana spune:
mai mai calmat...am reusit sa citesc ultimele pagini...
MENA sa ne aduci vesti bune de la cardiolog!!ZEN,hai ca mai ai putin, felicitari pentru cele 34 de saptamani!!
TNICOLETA nu suna bine tensiunea ta deloc...nici faptul ca acum te umfli apoi te dezumfli.bafta maine la medic!! multumesc, sunt foarte incantata ca s-a nimerit sa nasc chiar de sfantul andrei.
DANA iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa nasti natural!!
BUBU deja au trecut 2 saptamani de cand ai nascut¿ce repede a trecut timpul...grasunel flacaul...bravo lui.doarme bine, mananca bine, ce mai...tot asa si de acum inainte!!imi pare bine sa aud ca esti mai bine si tu!!
IRILAC te asteptam cu vesti de la doctor.
S.ELLENA iti doresc si tie sa coboare Eva, sa poti naste natural!!
IULIA la multi ani pentru maine Sarei!!multa sanatate si tot ce va mai doriti voi pentru ea!!
DANNNAH bine faci ca nu il grabesti pe Mark. sa vina cand e el pregatit.
ASCHIUTZA, ANGIUTA .
embarazada de 39+
o minune de fetita...Irina Andreea
mena1906 spune:
Back, cu vesti nu stiu de care... A gasit un suflu de care nu stiam si ramane sa ma consulte din nou dupa sarcina. Poate fi sau nu cauzat de sarcina. Oricum nu are ce sa ii faca acum. Parca asta imi mai lipsea. In rest liniste si magneb6 ca sunt si asa mult prea agitata.
Bioana, draga mea, am emotii pentru voi.
Scoatem motatele.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
Cellena spune:
S.ellena, multumesc
Am mai dat acum un telefon in timp ce ma imbracam si am dat de o receptionista mai interesata de soarta mea, care a zis ca vbeste cu dr. cand iese din consultatie si ma suna apoi sa-mi spuna. Chiar si asa, acum ieseam pe usa sa ma duc cu stressul peste ei
La hr nu-i problema, pot sa ma duc sa-l duc la orice ora, ca au o cutie de colectat concediile si il pun acolo. Problema era pt maine, cand probabil ca e inchis biroul cu totul
Ema de 37+
ary_v spune:
Angelique, multa sanatate si liniste, sa va bucurati de baietelul vostru minunat, ca ai fost destul incercata!
Biona, nastere usoara pe maine! Sa dea Domnul sa mearga totul bine. Te asteptam cu vesti bune!
Mena, am avut si eu palpitatii prin vara. Mi-au spus ca sunt de la lipsa de Mg si K. Mi-au dat atunci sa iau aspacardin, am inceput sa iau si vitaminele si nu am mai avut probleme.
Eu noaptea trecuta am avut pentru prima data contractii dureroase. Cred ca la noi se apropie momentul. Maine merg la control si mai vad atunci cum stau lucrurile. Marti implinesc 38 de sapt, poate totusi mai sta bebe pana atunci, desi din ce am observat fetitele sunt tare grabite.