Ce tip de saltele?

Ce tip de saltele? | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Ne mutam in casa noastra.Nu stim ce tip de saltele sa luam, pentru patul nostru si al fetitzei noastre.Care sunt confortabile si durabile in timp? din ce material si de unde? voi ce ati ales?ppoate ma ajutati si pe mine, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Dupa ce m-am mutat cu sotul meu am amenajat o camera din casa care fusese folosita pana atunci pe post de depozit. Acea camera a devenit dormitorul nostru. Am luat dulap, pat, noptiere si comoda. Cand a venit mobila evident ne trebuia si o saltea. Am facut o alegere care dupa primele 2 nopti cate ne-au trebuit sa ne obisnuim, s-a dovedit a fi excelenta. Salteaua este din spuma poliuretanica, este luata de pe saltele-online.ro si se numeste Saltea DualFoam. Este tare, mentine coloana dreapta, cand ma misc pe partea mea de pat nu se misca si partea lui de pat si nu imi e frig iarna si nici cald vara datorita saltelei. Este minunata pentru mine. E drept ca obisnuita fiind cu o saltea cu arcuri moale in care te afunzi m-am aruncat o data pe spate pe ea si-am dat cu capul de-am vazut cateva stele verzi dar mi-a servit de invatatura de minte. De cand dorm pe salteaua asta durerile de spate sunt evenimente foarte rare.

20+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

acum depinde si de bugetul alocat.

am cunostinte care au saltelele "cu memorie" de la Ikea, insa eu nu imi permit sa dau 20 de milioane de lei vechi pentru o saltea.

Noi avem Relaxa, luata de vreo 5 ani, a inceput sa dea semne de slabiciune (e drept, copilul a tot sarit pe ea )


Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu ca as fi mare specialista eu in saltele, dar intamplator am un client pe care l-am vizitat saptamana trecuta care cu asta se ocupa, productia de saltele, m-am plimbat prin halele lui de productie si am vazut cum sunt facute saltelele, si chiar mi-a lasat o impresie foarte buna. Arata si bine, si preturile erau decente.
Ma rog, nu stiu cu cat le gasesti pe piata, el mi-a spus preturile cu care le da el mai departe. Marca sub care le vinde e www.expert-saltele.ro/saltele-ergoflex/" target="_blank">ergoflex, sper sa nu se considere publicitate. oricum linkul care l-am dat nu e de la site-ul firmei ci de pe un site unde-si prezinta saltelele mai multi producatori.

Mergi la inceput