Black Friday sau Vinerea Neagra
Raspunsuri - Pagina 10
a_alinta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle-usa daca ma duceam la shopping tot eram mai in cistig. culmea, ca a schimbat toate intrerupatoarele in casa...si nu e chiar novice...dar asta a fost...ramane memorabila. de anul nou, am invatat lectia si plec de acasa. michelle |
mai bine ca nu te-ai dus, ca m-am dus eu, care ma duc la cumparaturi doar in caz de nevoie, sunt un fel mai ciudat pentru femei, stiu asta, si mi-am pierdut portfolelul. noroc ca cine l-a gasit mi l-a returnat!
michelle-usa spune:
wow...ce noroc....ca ti l-a inapoiat
Noi vroiam sa mergem sambata dar nu am mai avut chef dupa asa "gaura "in buget.
anul trecut nu m-a impresionat cu nimic BF desi noi am fost pe la prinz la mall
michelle
Cristina_OR spune:
tot eu .....
pe cat de entuziasmata am fost de cumparaturile in magazinele fizice,pe atat de dezamagita am ramas de comenzile online (in cazul meu, cei de la libris.ro )
aveam nevoie de carticelele acelea pentru astazi,deja promisesem tuturor parintilor....in concluzie am ramas si dezamagita,si cu stresul sa stau cu banii la mine si cu ochii pe telefon,sa astept curierul; si a trebuit si sa ma reorientez rapid,spre o alta varianta.
imi pare rau pe de o parte,caci preturile erau super,imi facusem multe planuri in legatura cu cartile alea.nu stiu daca o sa le mai dau o sansa,deocamdata sunt foarte indignata,au o atitudine total neprofesionista si un site dezorganizat.mi-au trimis un mail sec, in care ma anuntau ca "ziua de 23 a epuizat multe titluri".
asta e,pe viitor voi stii ca "black friday" fizic functioneaza mai bine decat cel online
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)