Black Friday sau Vinerea Neagra

Black Friday sau Vinerea Neagra | Autor: padi

Link direct la acest mesaj

Peste tot se vorbeste despre Black Friday.
Sincer, sunt tare curioasa ce oferte vor fi. Pe mine ma intereseaza sa cumpar ceva carti, jucarii si eventual un ebook Reader.

Eu mi-am trecut produsele in cos la librariile online care si-au anuntat participarea la Black friday (elefant, libris, bookcity), precum si cateva ebook Reader de la magazinele de electronice(emag, evomag). Ma gandesc ca asa o sa-mi fie mai usor sa vad daca sunt la oferta sau nu...

Voi? Ce asteptari aveti de la aceasta Vinere neagra?
Ceva impresii de anul trecut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

am sa vad maine cum decurge treaba.
Nu am experiente cu acest tip de oferta.
Am sa incerc sa iau un aparat foto Cannon EOS 550D,de la F64.
Altceva,nu ma intereseaza.Jucariile le iau din alt tip de magazine.
As fi bucuroasa daca as lua aparatul si atat.

Sincera sa fiu,eu sunt cam sceptica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de anul trecut tin minte ca au dat la stiri ca patronii au scumpit produsele cu o zi inainte, astfel incat o reducere de 70% insemna de fapt aproape acelasi pret cu cel anterior. e doar strategie de marketing, poate vine multa lume, orbita de sloganuri cu reduceri peste tot si li se leaga ceva de mana, indiferent de procentul redus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Gasesti firmele cu promotii aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/black-friday/

E bine ca asta seara sa-ti faci cont pe site-ul pe care-l vizezi, sa nu mai pierzi timp maine, precum si sa parcurgi pasii pe care-i presupune cumpararea, sa te familiarizezi cu stilul. Cand vezi produsul dorit, il pui in cos si il cumperi iute, nu mai frunzaresti pe site sa te mai uiti dupa altceva, ca produsele bune dispar. Dupa ce cumperi, te mai uiti unde si cat vrei.
Tot inainte vezi cat costa produsul pe care-l cauti pe price.ro, de exemplu, sa ai o informatie, ca unii triseaza si pun un pret fara nici o reducere, chiar mai mare ca in alte parti. Sau daca vrei sa cumperi ceva si nu stii pretul, te uiti acolo, pe price.ro.

In fine, se mai discuta si la subiectul asta despre BF:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175559&whichpage=15

Edit: Nu toata lumea recomanda cumparaturi in ziua asta. Iata un punct de vedere:

http://www.gandul.info/news/black-friday-2012-ce-sa-nu-cumparam-de-black-friday-de-ce-nu-este-indicat-sa-ne-luam-hdtv-ipad-si-camere-digitale-de-black-friday-2012-10339792

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

N-am experienta cu black friday, dar vreau sa-i iau fiica-mii un telefon, azi fata de luni acelasi produs, la acelasi magazin on-line era mai scump cu 20 lei, daca il mai scumpesc cu inca 20 si maine il "reduc" cu 40, m-am scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Aveti mare grija sa verificati preturile inainte de a vedea ceva la -50% si a cumpara direct. Emag si Altex de ex. sunt recunoscuti prin marirea preturilor cu 1-2 saptamani inainte. Astfel ca ceea ce cumperi "redus" la unii, gasesti de fapt mai ieftin la alte magazine.

padi, tu nu cumperi decat de la magazinele carora le faci reclama si a caror link de afiliat il folosesti? Iti pot face recomandari de magazine mult mai ieftine. Ca tip, un articol de promovare trebuie sa fie echilibrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

emag nu pastraza cosul din cate am vazut eu.

Si eu sunt pusa pe fapte mari, am o lista de cumparaturi, dar nu ma arunc, vreau sa ma conving intai ca sunt reduceri serioase nu pacaleli. De exemplu vreau o masina de spalat A++ cu capacitate de cel putin 6 kg mai ieftina de 700-800 de lei Nu mai intereseaza cat a costat ieri pentru ca sigur nu a costat mai putin de 1000 de lei. La magazinele alea mai ieftine nu pot folosi cardul avantaj, desi inca nu sunt hotarata cum o sa platesc.
Buhnici a promis ca da in vileag reducerile la misto pe pagina asta: http://stirileprotv.ro/stiri/black-friday/

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Deja unele pagini ale magazinelor online se incarca greu sau deloc. Asa a fost si acu un an.
Prea multe accesari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Aveti mare grija sa verificati preturile inainte de a vedea ceva la -50% si a cumpara direct. Emag si Altex de ex. sunt recunoscuti prin marirea preturilor cu 1-2 saptamani inainte. Astfel ca ceea ce cumperi "redus" la unii, gasesti de fapt mai ieftin la alte magazine.

padi, tu nu cumperi decat de la magazinele carora le faci reclama si a caror link de afiliat il folosesti? Iti pot face recomandari de magazine mult mai ieftine. Ca tip, un articol de promovare trebuie sa fie echilibrat.

Rall, chiar te rog sa-mi recomanzi si alta librarie online cu preturi mai bune decat elefant sau libris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Elefant au preturi bune, insa la PR nu stau asa bine si mai au si un stoc fara acoperire, se poate intampla sa comanzi si sa nu mai primesti comanda niciodata, ori numai partial, pentu ca nu au mereu pe stoc exemplarele comandate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

jucarii-online EU zice:

Joi 22 noiembrie ora 23.00 dam startul la Black Friday ! Reduceri de pana la 90% la peste 400 de produse !!!

Mergi la inceput