Inca un mare actor a plecat

Inca un mare actor a plecat | Autor: alina_satena

Link direct la acest mesaj

A murit Serban IonescuR.I.P maestre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am auzit si eu azi de dimineata la radio, la stiri...
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Pacat ca ne pretuim valorile dupa ce ne parasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Pacat ca ne pretuim valorile dupa ce ne parasesc.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ei..nu-i chiar asa. Serban Ionescu a fost apreciat in timpul vietii.

Mergi la inceput

Cricor aici nu sunt in asentimentul tau din pacate(nu aruncati cu rosii) dar consider ca am putea face mai mult pentru valorile noastre.
Pacat ca asemenea maestrii ai teatrului si filmului romanesc ne parasesc prea devreme
Dumnezeu sa-L aibe in paza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Alina Sateana:
Cricor aici nu sunt in asentimentul tau din pacate(nu aruncati cu rosii) dar consider ca am putea face mai mult pentru valorile noastre.

Si ce anume concret trebuia facut si nu s-a facut?

Si eu cred ca Serban Ionescu a fost apreciat pe timpul vietii, eu l-am apreciat si iubit mult. RIP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sa-i fie tarana usoara si somnul lin.

Mergi la inceput

Letitia eu ma refer aici ca ar fi fost mai bine saq difuzeze mai mult filmele in care a jucat decat sa vedem "domnisoare"maimutarindu-se pe la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Letitia eu ma refer aici ca ar fi fost mai bine saq difuzeze mai mult filmele in care a jucat decat sa vedem "domnisoare"maimutarindu-se pe la tv

http://alinahandmade.blogspot.com/

A jucat intr un film cu rol principal acum cativa ani, in ,,Fetele Marinarului'' pe Antena 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Alina Satena: Letitia eu ma refer aici ca ar fi fost mai bine saq difuzeze mai mult filmele in care a jucat decat sa vedem "domnisoare"maimutarindu-se pe la tv

Cu asta sint perfect deacord. Numai non-valori pe micile ecrane romanesti. Filmul Ion mi-a placut la nebunie. Mi-ar place mult sa-l revad. Mi se pare incredibil cum s-a dus saracul asa tinar.

Mergi la inceput

Exact la asta ma refeream Letitia pentru ca nu mi se pare normal nca un mare artist si un mare om sa fie muuult mai apreciat dupa ce a murit si toti transexualii si toti taximetristii viloati si toate persoanele cu probleme (ma refer aici la Ioana Calugareanu)care se face intr-un mod foarte umilitor si foarte degradant de ras pe la televizor cand am avea atatia actori pe care sa ii vedem la televizor.
Acum nu te mai poti uita la televizor fara sa nu iti dauneze ochiului

Mergi la inceput