celule stem

celule stem | Autor: Adina-Co

Link direct la acest mesaj

buna mamici si burtici, va salut pe voi si pe pitici, ma intereseaza parerea vostra despre recoltarea de celule stem, cat costa, daca ati recoltat sau daca o sa va recoltati, cu ce banca ati colaborat sau o sa colaborati, cat costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Draga Adina,

noi avem un parteneriat cu Regina Maria. Uite aici informatii: http://www.desprecopii.com/info-id-7934.htm. Gasesti acolo si materiale video realizate de noi cu multe intrebari si raspunsuri. Daca esti interesata te putem pune in legatura cu ei si sa cerem chiar o reducere.

Cu stima
ADMIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Astazi Biogenis au oferta la 2 dintre pachetele lor! Trage o geana pe acolo, mi se pare avantajos daca ai de gand sa faci pasul asta.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
22 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Noi am incheiat contractul cu cei de la Cord Blood Center cand am fost la Baby Expo. Daca esti din Bucuresti, te sfatuiesc sa astepti urmatorul targ (daca mai ai timp), pentru ca acolo se aduna toate firmele si ii poti consulta pe toti la un loc. In plus, au pachete de reduceri, ceea ce e un avantaj in plus.
Cat despre pachete, stiu ca ei au 4... noi l-am ales pe primul (Classic parca ii zice) pentru care se recolteaza sangele din cordonul ombilical. Nu am platit inca nimic, urmeaza sa platim dupa recoltare, daca totul este in regula. Preturile le gasesti la ei pe site.
Mai au si alte pachete cu recoltare si din sangele placentar, dar am inteles de la dr. mea ca e destul de greu de recoltat sange placentar si ne-a felicitat pentru alegerea pe care am facut-o.

Am ales CBC din 4 motive:
1. pentru ca mai avem niste prieteni care tot cu ei au lucrat in urma cu cativa ani cand s-a nascut fetita lor si a fost totul ok. Din fericire, micuta n-a avut nevoie de sangele prelevat, deci n-as putea sa ma pronunt cum decurg lucrurile in cazul asta.
2. pentru ca spitalul la care o sa nasc are contract cu ei, asa ca mai avem o reducere in plus de 5%, iar taxa de recoltare nu mai este perceputa
3. pentru ca inteleg ca au alt sistem de procesare a sangelui, mai bun decat alte banci de celule (nu ma pricep sa-ti dau date tehnice, probabil ca un reprezentant CBC ar fi mai indicat sa-ti explice ce si cum)
4. (culmea) pentru ca stocarea sangelui se face in Romania, ceea ce inseamna ca ai acces mai rapid la el.

Sper ca ti-am fost de ajutor

Ema de 37+

Mergi la inceput