Acte necesare pentru obtinrea stimulentului

Acte necesare pentru obtinrea stimulentului | Autor: marius

Link direct la acest mesajSe depune un dosar asemanator celui pentru indemnizatia de crestere. Mie - in sectorul 3 - mi s-au cerut urmatoarele :
- certificat nastere copil (original si 2 exemplare - unul pentru dosarul propriu zis, celalalt pentru a fi anexat la declaratia conform careia m-am intors la serviciu si solicit intreruperea indemnizatiei de crestere)
- cerfificat casatorie - original si o copie
- carte de identitate mama (original si 2 exemplare, ca in cazul de mai sus, pentru declaratia de renuntare la indemn.)
- carte de identitate tata (original si o copie)
- o adeverinta de la angajator - nu este vorba de un formular tipizat, ci o simpla declaratie din care sa reiasa clar data la care s-a reluat contractul de munca
- un dosar cu sina
- extras de cont de la banca unde ai cont deschis (daca vrei ca banii sa fie transferati pe card)
- certificat fiscal de la administratia financiara
- o declaratie prin care se solicita acordarea stimulentului - formularul se ridica direct de la Directia unde se depune dosarul si se completeaza aproximativ pe loc.

Si cam atat.

Mare atentie la termen, am inteles ca ai reluat munca pe 1 noiembrie. Termenul limita de depunere a dosarului este de 30 de zile de la data reluarii contractului. In caz contrar, nu mai beneficiezi de stimulent...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Certificatul fiscal nu mi s-a solicitat (sector 6). De asemenea, copiile au fost intr-un singur exemplar.
Adeverinta de la angajator e putin mai ampla, e un formular downloadabil de pe net, contine si mentionarea perioadelor de Concediu prenatal, de lauzie si de CIC.
E de asemenea utila o Decizie privind intreruperea suspendarii activitatii (se anexeaza la Cerere, e undeva un camp cu steluta...).

Mergi la inceput