pot fi insarcinata?
buna,am avut un contact neprotejat pe data de 29 septembrie si pe 8 octombrie mia venit CMsi ma tinut pana pe 13octombrie,iar acum in noiembrie mia venit iar pe 3 si ma tinut pana pe 9 noiembrie
am facut un test de sarcina si a aparut si a doua liniuta dar fff putin vizibila se poate sa fi ramas insarcinata?sunt disperata sper sa ma ajutati multumesc
Raspunsuri
BlackCat4evR spune:
Dupa date nu prea pare posibile, dar mai sigur du-te la medic.
Bunica mea a avut 4 luni de menstra falsa si dupa inca 5, iata-l pe tata! Deci du-te la medic!
ionela_cora spune:
ma duc maine sunt atat de speriata incat imi e si frica sa merg la el,dar nu am incotro,sper sa fie bine,multumesc
emilia.m spune:
Nu inteleg daca iti doresti sa fii insarcinata sau nu.
Scriai la alt subiect ca ai uter retrovers, si e mai greu din ce stiu sa ramai insarcinata daca uterul e astfel, dar nu e imposibil.
Testele pe care apare o a doua liniuta slaba in general indica sarcina dar exista unele care arata fals pozitiv (Barza stiu ca e renumit pt asta). Tu de care ai facut? Medicul la o sarcina mica nu iti poate spune nimic. O analiza de sange numita Beta HCG insa poate elucida misterul.
20+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100, Acifol si Utrogestan zilnic
gabriela_tutuianu spune:
si eu sunt de acord cu emilia . mai bine mergi intai si faci un test bhcg , rezultatul il ai dupa-amiaza si stii despre ce este vorba .
sa fie asa cum iti doresti!
ionela_cora spune:
eu zic ca totusi se vedea ceva daca era o posibila sarcina au trecut 2 luni de la contact.am sa imi fac si analize de sange.multumesc
ligia13 spune:
o analiza nu costa asha mult!
Sa nu fie o extrauterina...
Eu zic sa te grabesti la medic!
ionela_cora spune:
mia revenit CM,mi-a zis si ginecologul ca nu am motive de ingrijorare ca nu sunt;pana intr-un final a fost bine multumesc tuturor