De unde cumperi scutecele?
Astazi ma uitam pe Emag si am vazut aici ca vand mai noi si Pampers. M-am intrebat: Cumpara cineva Pampers de la E-MAG? Personal ma astept ca majoritatea dintre voi sa cumpere de la hypermarketuri atunci cand sunt in oferta? Sau gresesc? Cum sunt preturile de Pampers la E-mag comparativ cu hypermarketurile?
INTREBARE: De unde cumperi scutecele?
Intrebare sondaj:De unde cumperi scutecele? |
Raspunsuri
Tonia Antonia spune:
Eu cand vad oferte cumpar mult si de oriunde. Inclusiv on line. Mi-am fixat un pret pe care il consider eu convenabil si cand gasesc la pretul acela cumpar (0,20-0,25 euro/scutec absorbabil marca Pampers).
Acum am in stoc in beci 2 cutii mari de 120 buc marimea 5 desi copilul poarta inca marimea 4.
lavi02 spune:
Eu cumpar Libero de obicei online si rareori din supermarket ( nu se prea gasesc in supermarket). Am sa votez la online pt ca preponderent asa cumpar.
admin spune:
Lavi, si de unde anume? Ce magazin are online pretul cel mai bun?
De obicei stiu ca hypermarketurile pun presiune pe producator/distributor sa nu ofere altor magazine un pret echivalent sau mai bun. Deci in teorie, cel mai ieftine ar trebui sa fie la hypermarket. Say gresesc?
emilia.m spune:
prietena mea ia de la emag pt fetita ei de 2 ani ca e pret bun si le livreaza acasa gratis. uneori ia si de la beladona si mai rar din carrefour
20+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mariadan spune:
Si eu am luat ultima data de la emag, pentru ca au cel mai bun pret si i-au livrat acasa.
Elle_seb spune:
Eu iau de la Kaufland, pretul este foarte bun si calitatea este buna. Sunt insa 2 variante de scutece marca lor (Wickies): unele in pachet verde-galben, care sunt extrem de proaste (sunt facute numai din plastic), insa celelalte, Wickies Premium Quality sunt intr-adevar bune, iar pretul este competitiv: 30 lei / pachet (nu mai retin cate bucati are pachetul), dar stiu ca pretul / scutec este undeva la 0.5 - 0.6 lei.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
lavi02 spune:
Admin, le cumpar de pe soffiplanet.ro acolo le-am gasit cel mai ieftin online, nu am comparat pretul fata de hypermarket. Comandam 2-3 pachete odata plus aleze de schimbat de exemplu si asa taxa de transport se imparte la mai multe bucati si renteaza. In hipermarket mereu nu gasim marimea necesara ( mai ales marimile 1 si 2 se gasesc f greu la Libero) si decat sa aruncam banii de benzina si timpul ( care nu ne prisoseeste) sa facem turul hypermarket-urilor din Bucuresi mai bine le luam online.
In plus, desi au sediul la Oradea, Softiplanet sunt foarte prompti, in 1-2 max 3 zile sunt cu pachetul la usa.
deennyy spune:
noi suntem la pampers 4 si am schimbat recent locul de achizitie. pana acum luam de la belladonna ca acolo era cel mai bun pret. luna trecuta, insa, am descoperit farmacia natura care are un pret si mai bun. undeva la 80-85 bani/bucata.
mariana_123 spune:
eu am gasit in calea Dudesti la farmacia Ifarm scutece Pampers cu 145 lei Megabox-ul. este mai ieftin decat la emag.
papanash spune:
La noi a trecut faza cu pampersul de mult, dar cumparam on line, ca si laptele praf, de la cineva din Germania, nu mai stiu exact numele magazinului. Erau o alta calitate, pretul era ok, adaugand taxele de transport ajungeam cam la acelasi pret ca cele cumparate din Romania, dar la o alta calitate.
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !