Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 28
Letitia1 spune:
Citat: |
EUMADA: La mine nu a ajuns....asta e,dati pe fata si gata.e |
Deci cine nu i-a trimis cadou lui Eumada, sa iasa la raport!
Marcia03 spune:
Cu placere draga Manu !
SS a fost Marami, multumesc mult inca o data . Am aflat cine este aducandu-mi aminte ca al meu colet a fost trimis de la Petrosani, asa ca am inceput sa vad de pe unde sunt fetele care au participat si am avut noroc (ai mei au aruncat cutia, asa ca destinatarul nu il stiam).
O seara buna !
Mihaela
Alex@Sara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Deci cine nu i-a trimis cadou lui Eumada, sa iasa la raport! |
Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
buflea spune:
Deci Doamnelor, lista centralizata a lui Secret Santa a fost urmatoarea:
Secret Santa -> Destinatar
Alex@Sara -> eleni
Alinuk -> ni-na
Alinutza2bby -> papanash
Ancadragoman -> Alex@Sara
Buflea -> Serialbastre
DarkBendis -> ellinia
Desprecopii -> Alinuk
eleni -> Ancadragoman
ellinia -> Marami
eumada -> Helbi
Helbi -> Rall
Kariguld -> Laura25
Laura25 -> Valentinag
manuelacrina -> Victoria_mami
Marami -> Marcia03
Marcia03 -> manuelacrina
Mihaela77O -> Alinutza2bby
ni-na -> Mihaela77O
Papanash -> desprecopii
Rall -> DarkBendis
Serialbastre -> Kariguld
Valentinag -> Buflea
Victoria_mami -> eumada
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alex@Sara
Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit |
Aoleu, spre ca vorbesti de Victoria ...ca primul lucru m-am gandit ca ai fost tu . La mine pe lista Victoria trebuia sa i-l trimita
buflea spune:
Si acum sa dam din culise si sa raspundem la intrebrea
Cum ati ales cadoul ?
O sa incep eu prima ... am facut research 1 zi, am scotocit toate mesajele lui Serialbastre ca sa descopar ca nu prea da informatii despre ea ... in fine, am aflat diverse chestii la care eu nu ma pricep ... de ex pare ca ii place sa gateasca - really, tocmai mie, campioana rateurilor culinare sa imi pice cineva care gateste cu placere ?
Am mai aflat, ca s-a mutat intr-un apartament nou - ce pueam sa-i trimit de casa noua tocmai din America ?
Ca are o fetitza - zic, hai ca ii trimit un album de Anne Geddes, dar o sti engleza ?
Pana cand m-am prins ca e profesoara ... boon, zic, wow, hai ca poate ma leg de chestia asta... ce-o preda ? Si dai si sapa si dai si sapa ... panica, panica ... tot speram sa fie ceva de umaniste, poate citeste in mod regulat ... si in timp ce sapam aproape ca alesesm "Biografia lui Steve Jobs" de Walter Isaacson - carte care s-a tradus in romaneste si este no 1 in topul meu pe 2012.
Si in timp ce incercam sa gasesc o metoda de a comanda cartea, ei bine, am gasit ce preda - preda o materie exacta, dar exacta ca ceasul ... hopaaaaa, ca ceasul ? Repet - CA CEASUL ?
TIC, TAC, TIC, TAC, TIC, TAC a batut ideea la poarta mintii mele.
Si iata cum am ales UN CEAS ... m-am gandit eu asa, ceasul masoara timpul exact, se poate purta tot timpul, mult timp (ca sa-si aduca aminte de Santa ) si are cifre .
Intrebare pentru voi: Ce materie preda Serialbastre ?
Intrebare pentru Serialbastre : Ti-ar fi placut mai mult Biografia lui Steve Jobs , caci chiar am cugetat 1 zi intre cele doua cadouri ... si nu vreau sa fii politicoasa, chiar sunt curioasa si as dori un raspuns sincer, sa vad daca am ales bine sau binisor
mihaela77O spune:
limba romana?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
helbi spune:
Eu am fost SS pt Rall. O stiam de la umanitare, putin de la Femina Intim, dar, in rest...nimic. Am stat intr-o noapte pina la 3 si am tot citit-o si am aflat ca e fan MJ. Asa ca, m-am decis sa-i iau ceva care sa.i aminteasca de fanul ei...si sper ca i-am facut o bucurie cu acel calendar original editia 2013. Cu ajutorul unei bune prietene de aici de pe DC si care a preluat cadoul in Buc si la trimis mai departe la Galati, am reusit sa-i trimit in timp util cadoul.
Pe de alta parte, i-i multumec si eu Eumada-linei pt cercelusii trimisi Mi-au placut f mult.
Buflea, felicitari pt idee si organizare!
eumada spune:
Daca au ajuns intregi..minte creatza,nu m-am gandit sa-i protejez de socuri....sper ca iti plac....mi-am spart capul dar nu am gasit aproape nimic din postari care sa ma faca sa vad cam ce-ti place,ce ti-ai dori...si am fost cam seaca in alegeri,dar sper ca macar odata sa-i porti.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alex@Sara
Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ... |
Lumi, i-am sunat la inceputul anului; pot doar sa-mi spuna ca a iesit din Canada. De aici incolo, ei nu mai stiu ce s-a intamplat cu pachetul. Mada, pachetul a fost trimis in data de 5 Decembrie.
Deci, Mada si Buflea, ce facem, eu si Valentinag? Va trimitem altceva (cadou de Valentine) sau mai asteptam sa vedem daca ajunge? Si daca mai asteptam, cat???