Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Eu am o dilema: nu stiu sa postez poze pe DC. Astept indrumari, multumesc! Andreea si Cezara(2.06.2009) In bucataria mea |
scrii ce ai de scris, trimiti postarea, apoi exact sub mesajul tau, in dreapta, ai link 'Galerie mesaj'. dai click pe ala si incari maxi 4 poze odata.
buflea spune:
Fetelor,
Maine dam pe fata cadourile. Inca avem cateva cadouri pe drum, asa ca, vom pune poze si descrie cadoul fara insa a da numele lui Santa. Eu sper ca sapt asta, chiar daca e dupa Craciun, toata lumea sa primeasca.
Abea astept sa va bucurati in scris si cu poze
Laura25 spune:
La noi a venit Mosul in seara asta, am desfacut toate cadourile. Pot sa zic? pot sa zic? Pot sa pun poze? pot? pot?
kariguld spune:
si la mine/noi!!!!!
pot sa spun si eu? hai ca pana ne da buflea dezlegare se face dimineata. sunt cu ochii pe voi, pana atunci mai beau un pahar de vin.
Craciun binecuvantat tuturor!
rall spune:
Da
Dar pun eu prima, pentru ca am fost cea mai cuminte dintre voi toate si am primit cel mai frumos cadou
Il vazusem anul trecut (in editia 2012), insa nu m-am indurat sa il cumpar. Asa ca, Santutza mea a fost cititoare de dorinte
Imi place foarte mult si am fost foarte entuziasmata sa il descopar
Dupa cum vedeti, e deja pe perete
desprecopii spune:
La mine nu ajuns Mosul - dar poate e de la vremea cainioasa de afara, ploua, e vant, cerul e gri pana jos. S-o fi ratacit sania mosului, eu oricum o mai astepm maine, poimaine ...
va pup cu drag,