Burtici de mai-iunie 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
VIOIKA76 spune:
Mai fetelor daca nu plang si eu intr-o veselie.Cand vad cate-o stire despre copii sau bebei,ma ia jalea instant.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+
raluca1109 spune:
Saptamana asta au fost numai stiri horror cu bebelusi...Doamne fereste! As baga-o in inchisoare pe doctorita de la Mioveni, incompetenta, si azi am vazut un caz asemanator la Botosani. Si pe langa astea, si problema cu vaccinul TBC.
Raluca
S 17+
Mycya spune:
si eu, si eu sunt cu lacrimile in barba mai mereu cand vad ceva cazuri de copiluti ori animalute....
ba si la filme sau mai stiu eu ce ma apuca bocitul
asa am fost si la prima sarcina....
sa nu mai spun ca dupa ce am nascut am reusit sa plang cred...pentru 10 ani la un loc
mancare...
am fost aseara la un restaurant cinezesc si cum nu aveam eu cine stie ce pofte mi-am luat doar legume.
am suferit asta noapte intr-un hal ca mi-am promis ca nu mai calc la chinezi
azi m-am dres doar cu saratele...vreo 10 la numar si facute de mine. nu pot manca nimic altceva si daca simt miros de mancare e jale mare
mii tare ciudat ca eu mare amatoare de mancare sa nu pot manca
intalnire cu bebe am miercuri . abia astept
nu cred ca voi afla sexul chiar daca este posibil.
o intrebasem de data trecuta si a spus ca abia la 20 de saptamani se vede si nu am mai spus nimic chiar de stiam ca nu e chiar asa
sa fie sanatos ca sexul oricum nu i se schimba in 4 saptamani
Hellie ciorapi de aia de care spui tu ti se da aici cand te opereaza.
eu am avut cand am facut ceza si a fost horror pt mine sa ii schimb zi de zi si timp de o saptamana, cand eu abia ma puteam tine pe picioare...
si pe deasupra...mai era si in luna August
nu o sa-i uit niciodata cat de elastici erau, ce culoare aveau si ce model
si 15+
VIOIKA76 spune:
De fiecare data cand m-am uitat la stiri am plans ca dadeau cate o stire rea despre bebelusi.Noroc ca nu prind stirile in fiecare seara.De cele mai multe ori televizorul e pe desene.
si acum15+
Carmen1985 spune:
Am vazut si eu emisiunea pe discovery aseara , impreuna cu fetita mea. A fost f incantata ca acum vede si ea cum sta bebelusul in burtica La stiri nu ma mai uit deloc , la fel ma apuca panica cand vad cate se intampla , si asa is stresata cu sarcina asta!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 10+
VIOIKA76 spune:
Am plans si eu la prima nastere ,rau de tot.Plangeam din orice si pentru orice.Mi se parea ca fata are ceva, ca-i bolnava.O dadusem in depresie posnatala.M-a tinut cam 1 luna si faptul ca sotul nu ma ajuta cu fata nu mi-a fost de folos.La baiat n-am mai avut nici urma de depresie.Acum am avut o perioada saptamana trecuta cand ma apucase plansul ,am zis ca o fii iar depresie sau ce naibii e.Am plans de ciuda ca Dragos o tine numai in raceli si eu sunt nevoita sa stau acasa cu el.Daca-l dau afara trebuie doar in curte.Daca ma duc in oras il apuca tusea de se uita lumea la noi ciudat.Eu sunt o persoana sociabila si aproape in fiecare zi ieseam in oras ,de cand cu virozele lui D am stat pe acasa.Bine ca mi-a trecut!
Sotul nu ma mai lasa sa ma ocup de afacerea noastra.A zis ca sa stau acasa sa ma ocup de D si sa am grija de sarcina.
Am tratat depresia cu smotru ,am lustruit totul in casa.Am calcat tot.La noi tot timpul era ceva strans pentru calcat.Acum sunt toate puse la locul lor.
Am facut totul incetul cu incetul caci daca stau prea mult in picioare ma apuca contractii si intr-o seara chiar m-a si durut cam tare burta de m-am speriat rau.Asa ca am aplicat o regula noua:tot ce fac fac cu pauze dese.
si acum15+
simcri spune:
Ce-mi faceti fetelor cu mancarea, m-ati omorat, de numa, colac peste pupaza, azi ajung foarte tarziu acasa ca am o gramada de hartoage de facut
Crina felicitari pentru rezultatul bun
ankylya spune:
buna seara fetelor am intrat sa va salut si sa va pup.
am vazut ca ati vb de bradut si eu sunt nerabdatoare sa impodobesc bradutul.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 10+
piticutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche Uraaaaa Deci nu sunt singura bunica io pe 28 sept, tu??
Miche 13+ si Darius (26.11.2004) |
eu pe 27 octombrie, Miche