Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

care e diferenta dintre ele?

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Fierul seric se refera la fierul circulant, feritina se refera la depozite, daca fierul seric este scazut dar feritina este normala in general nu se da tratament corectia este alimentara (spanac, ficat...), dar daca feritina incepe sa scada, atunci inseamna ca incep sa se utilizeze rezervele deci trebuie tratament medicamentos.
Daca pe buletinul de analize scazut este feritina, eu as recomanda tratament medicamentos (luand in considerare valoare acesteia, daca nu este prea scazut se mai poate astepta), dar trebuie luat in considerare si anumite interferente cum ar fi medicamentele antitiroidiene care pot scade feritina. Dar mult mai important ca fierul este tiroida, asta trebuie verificata si tratata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Te pup !
stai linistita, avemo gramada de timp sa mai vorbim .
Mai in primavara poate ornanizam si niste intalniri
Astept un semn de la amnio, tu suna maine si programeaza-te.

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata!
Miche imi pare rau ca am intrerupt conversatia dar eram in sala de asteptare la stomatolog si tocmai ce m-a strigat Ana ca terminase doamna doctor cu ea.Promit ca mai sun!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Eu am pe 7 decembrie !

multumim, eu sunt convinsa ca va fi foarte bine !!

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Miche, Vio, cand aveti amnio? Sa stim sa va tinem pumnii!

15+

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Eu am cam racit, ma ustura in gat si am muuuci ca la robinet. Bine ca nu ma mai doare capul
Si tocmai azi vroiam sa merg la piscina..
Asa ca pap lamai cu miere, ceaiuri si gargara cu sare.

Viky, spune-i bb-lui sa nu te saboteze si sa aiba grija de tine ! Poate incerci sa lucrezi mai mult de acasa, daca job-ul iti permite.

Simcri, ce noroc pe noi , aici cu tine !

Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Multumesc mult Simcri.
La tiroida deocamdata doar anti-TPO imi iasa >600. In rest analizele sunt bune. Imi refac analizele la tiroida cam la 4-6 saptamani.
Dupa prima nastere am avut TSH mare 8,66 (la 8 luni de la nastere) dar in timp a scazut si acum e la valori normale. Fara tratament.
Ce bine e sa te avem printre noi

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri .

Miche, as putea lucra de acasa, dar, din pacate nu prea se poate. Acum 3 ani, a fost un cretin aici care a avuzat : 3 luni a "lucrat" acasa, dar de fapt nu a facut nimic, si apoi s-a carut. Na, ala nu mai e, dar au strans astia surubul. Exceptional se poate, dar nici macar nu am chef ...

Mi-am luat egari de gravida

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

De_ea, frumoase pozele! Fetele, nu mai pune nimeni poze pe picassa?
E chiar placut sa poti asocia un ID cu un chip.

O seara faina!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Crina, pe unde esti ? ce ai mai papat bun?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

va urmaresc din umbra :)
mancare?...:direct SHAORMA azi :)))
am fost sa fac bitestul azi.ecografie:bebe se zbenguia intr-una si nu reusea sa-l masoare:))avem deja 6 cm.
Dupa ce mi-a luat sange..mi s-a facut o foame teribila.de sapt viitoare voi lua antibiotic pt infectia in urina.
Felicitari fetelor care stiu deja sexul bebelusului.la noi ink nu s-a vazut nimic desi am facut 12 sapt :).asteptam....
Va pooop

11+

Mergi la inceput