Burtici de mai-iunie 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
Miche imi pare rau ca am intrerupt conversatia dar eram in sala de asteptare la stomatolog si tocmai ce m-a strigat Ana ca terminase doamna doctor cu ea.Promit ca mai sun!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OdetteDumi spune:

Buna dimineata burtici,va doresc o zi frumoasa si minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Criulica, am inteles ca 85 % e corecta citirea dupa 12 sapt. asa ca ... felicitari! La fetite cica e mai greu de precizat, la baietei e mai clara treaba

Mami de Bianca 07.05.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello si de la mine!

Declar bebela asta puturos, cel mai puturos :). V-am zis ca ieri cum am ajuns la lucru m-a luat cu greturi :). Ei bine, ziua la lucru a fost ok, chiar am fost in forma per total. MIE, mi-a placut. Nu si dumnealui. Ajung acasa, ma pun in pat, ca totusi eram un pic obo, buuun. Stau eu asa cu tableta in brate siii, supriza, fac o mare criza de tahicardie (cea mai puternica d epana acum in sarcina). Am reusit sa ma calmez in 10 min, cu o metoda ce in invatat-o in ro asta vara, la urgente :). PAi mai, cum naiba sa merg sa spun la doctor ca dupa 1 zi de lucru, ma lua cu palpitatii??? de rasul curcilor zau :). L-am brifat acum, ca trebuie mers la lucru, s-a dus cu huzureala .

Piticutz, Happy thanksgiving

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata burtici,sa aveti o zi frumoasa!Plec la tara,asa ca azi si maine nu stiu daca mai intru!

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna Vicky!
Imi pare rau ca iar ai avut probleme!
In ce consta metoda care ai invatat-o in Ro ,zi-mi si mie ca si eu mai am crize deastea.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna dimineata si de la noi!
L-am dus pe Dan la gradi si acum stau linistita si imi savurez micul dejun. Am avut niste zile tare grele cu copil bolnav, nopti cu multe treziri si plansete, cu plimbat in brate si cate o jumatate de ora in conditiile in care are 14 kg (dar vroia numai la mami). Acum e mai bine. Dupa 3 nopti agitate a avut o noapte fara treziri. A fost asa bine...
Pe azi am planuri mari - curatenie generala. Sper sa si reusesc.
Ma pun sa citesc din urma (vreo 10 pagini) ...

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 13+

Mergi la inceput

Vio, nu stiu daca se poate aplica in toate cazurile. Eu o aplic la puls ff mare, 180-200. Respir adanc, blochez respiratia si imping. Calmeaza imdeiat ce ai reusit sa o faci corect.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Dar pt ff mic aveti vreo recomandare ? Am avut si 8 cu 4 ...

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Vio, nu stiu daca se poate aplica in toate cazurile. Eu o aplic la puls ff mare, 180-200. Respir adanc, blochez respiratia si imping. Calmeaza imdeiat ce ai reusit sa o faci corect.

Vicky si Printzesone

Mami de Bianca 07.05.2008 si 10+

Mergi la inceput

CArmen tu te referi la tensiune cred. Si eu o am mica. Trebuie sa bei apa multa, in rest rabdare :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput