FIV cu Dr. Dragos Albu 71

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

flower...da, am si ceva greturi...dar ma simt foarte naspa de la aceasta balonare, nici nu pot sa tusesc, stranut sau sa rad.

Mergi la inceput

cri cri cri...am facut FIV cu embrioni proaspeti, obtinuti cu sperma congelata a sotului...stimularea ovariana a fost la fel pt Fiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

xoxojojo poti sa-mi spui si mie cum ati procedat cu congelarea spermei ? (ni s-a recomandat si noua asa ceva). Ai putea sa-mi dai mai multe detalii, te rog (daca nu aici, macar pe PM): unde ati congelat, cat a costat, cat de buna/proasta a fost proba congelata, cum s-a comportat la decongelare... Multumesc

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

xoxo stai linistita. multe din fetele care au facut hiperstimulare au ramas si insarcinate. hormonii de sarcina s-au suprapus peste cei de la stimulare si au agravat simptomele.
flower confirm si eu pe propria-mi piele si pe a cumnatei (asta ca exemple f apropiate) ca am avut simptome ca si cum ar fi trebuit sa vina cm si de fapt eram insarcinate. eu natural, ea dupa FET, deci nu e un semn elocvent ca e alba sau neagra.

Mergi la inceput

fetele m-a chemat Vaduva astazi sa fac albumina, si recolarea analizelor pt hiperstimuare, si mai trebuie sa mai iau inca o pastila in fiecare zi pana la beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower29 spune:

DA QiaoBing mai am cateva ore de liniste sau neliniste, ca astept rezultatul la beta. Deocamdata mi-ati mai dat voi sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Cum este FIV-ul pe ciclu natural? A discutat cineva subiectul cu Dr Albu? Presupune si stimulare cu menopur/ceva asemanator sau se merge doar pe ce da organismul in luna respectiva, se face pregnyl, apoi punctia plus ET?
La ce interval dupa un FIV clasic se poate incerca cel pe ciclu natural?

toate fetele

Mergi la inceput

Fetelor din pacate beta este cel mai mic posibil 0.1. deci ratare si de data asta. succes celorlalte care asteapta un rezultat.

Mergi la inceput

Marage as vrea sa vorbesc mai mult cu tine, dar nu stiu cum, pe privat un nr. de tel ceva... poate stii tu o solutie sau sa-ti dau adresa mea de mail.. imi spui cum vrei tu daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

flower

Mergi la inceput