FIV cu Dr. Dragos Albu 71

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Flower, EllaE: Sunt alaturi de voi.. Stiu ca sunteti puternice si o veti lua de la capat, indiferent ce ar fi.
Cri_Cri: Felicitari! Ma rog ca totul sa fie bine si in continuare pentru voi!
Liza79, Crystyne:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Draga mea Xoxo tu trebuie sa stai cat mai linistita si sa fii cat mai relax ,stiu ca te simti rau dar incerca sa nu te mai gandesti la asta ,delecteaza-te cu ceva frumos si uita de starea de rau.

te si i-ti trimit si o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xoxojojo

Fetele eu am simt foarte rau de la hiperstimularea asta; a mai patit cineva asa, cam ce mai este de facut, ca eu am facut ce mi au spus ei si inca nu ma simt bine, nici ieri dupa perfuzia cu albumina. Maine ma duc iar sa fac inca una, sper ca va fi mai bine. Oare cat tine efectul de hiperstimulare, ca simt ca nu mai pot, simt ca in curand burtica va face poc.

Buna ,eu nu am mai scris aici dar va citesc si va urmaresc povestile
Xoxojojo eu am facut un Fiv in oct si am facut hiperstimulare severa,nu stiu daca si tu esti la fel ca mine,Dr a hotarat sa nu facem transferul emb pentru ca hipers se agraveaza daca exista implantare,sarcina iar emb mei au fost congelati.Stiu ca daca exista sarcina simptomele persista in primul trim de sarcina dar poate tu nu ai o forma severa.Banuiesc ca ti s-a spus sa bei multe lichide,sa mananci multe proteine,exista niste batoane proteice care ajuta si sa nu faci efort deloc.Sper sa iti fie mai bine,stiu cat de rau te poti simti,iti doresc sa ai un test pozitiv si multa sanatate
Imi cer scuze daca m-am bagat 'ca musca in lapte'peste voi,va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

xoxo vad ca marie_83 ti-a raspuns deja: regim alimentar hiperproteic, lichide cat mai multe (cel putin 2l apa/zi), evita carbohidratii si dulciurile cat poti si fara efort. In caz de sarcina, hiperstimularea se accentueaza. Vorbeste din nou cu dr si probabil iti va mai face perfuzie cu albumina. Urmareste zilnic greutatea corporala, sa nu ai surprize si sa te trezesti cu vreo ascita, caci atunci lucrurile se complica un pic. Pup si sper sa te simti mai bine!

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am facut hiperstimulare dar am facut o stimulare sa vedem daca raspunde organismul . nu era pentru fiv . si organismul a raspuns agresiv si am avut niste dureri cumplite . am facut o depresie urata . am consumat lichide multe , am stat acasa in pat vreo 3 zile si am mancat sanatos . nu stiam ca trebuie multe proteine .

din pacate lucrurile astea se intampla , dar este bine macar ca ai congelat bebeii si ii transferi alta data . important este sa fii bine pentru ca trebuie sa porti 9 luni cu tine minunile care le-ai congelat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

La mine hiperstimularea s a declansat la 6 zile de la ET, si din pacate nu am putut sa stau linistita pt ca a trebuit sa merg la servici, a fost groaznic; astazi nu mai m am dus pt ca mi se pare infernal prin ce am trecut ieri la munka. Astazi mi a spus Albu sa merg iarasi pt inca o Albumina, sper ca ma voi simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Xoxojojo iti tinem pumnii ca dupa doza de azi de albumina sa te simti mult mai bine si bebe sa stea bine lipit de tine. Sa folosesti pentru burtica o crema buna, ca sa nu sufere prea mult si pielea, ca banuiesc ca prea ti s-a intins brusc.
Te asteptam curand cu beta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

xoxojojo eu o stiu aici pe Anastasia care a facut o hiperstimulare puternica, cu destul lichid acumulat, a avut si sarcina gemelara si a tras ceva cu ea. a facut cateva perfuzii cu albumina, a luat nu stiu ce pudra cu proteine care e pt sportivi (i-a spus Albu), oua, multe lichide (apa, lapte). Sper ca tot chinul asta sa aiba o finalitate la fel de frumoasa ca si la ea.
EllaE draga mea, histeroscopia nu afecteaza in nici un fel rezerva ovariana. pur si simplu se introduce o camera in uter pt a vizualiza cavitatea uterina, nu are treaba cu ovarele. in cazul in care se gasesc polipi, sinechii se rezolva pe loc. in cazul laparascopiei se vizualizeaza cavitatea abdominala, ovarele, trompele, uterul - dar vazut pe exterior. in cazul tau, daca zici ca ai pe langa un AMH scazut si endometrioaza, da, prin curatatea ovarelor exista riscul sa le afecteze. eu consider indicata o histero inainte de un FIV, mai ales daca exista antecedente de neimplantare. oricum, nu putem stii daca esecul s-a datorat unei probleme de implantare din motive fizice, imunologice etc sau embrionii nu au supravietuit.
fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaE
Xoxojojo inteleg ca histeroscopia este o idee buna de luat in considerare. Dupa interventie ce perioada a trebuit sa stai cumintica, fara joaca cu sotiorul?
Care e diferenta intre laparo si histero?
Succes sa ai un beta frumusel!

EllaE eu i-ti povestesc din propie experienta, am facut o laparoscopie 2009 cu Tutunaru la Elias extirparea unui fibrom uterin, verificare permeabilitate tubulara rezultat o trompa greu permeabila
anul acesta in ianuarie o histeroscopie cu dr.Albu cu extirpare polip endometrial, curatare unei mucoase foarte abundende am platit 1.000 lei cu anestezie locala, am abonament Business si nu am avut nici o reducere
sfatul meu este sa faci o laparoscopie deoarece este mult mai ampla si cuprinde un spectru mai larg, acum tu si dr. hotarati ce este mai bine pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

normal ca depinde de la caz la caz. dar nu te arunci din prima la o laparascopie daca nu e nevoie.

Mergi la inceput