LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Unul pierdut de ceva timp in nenant si ultimul la licitat, a facut un efort si si-a achitat datoria.

Multumesc mult pentru daruri. Va admir ca sunteti tot aici, cu toata energia pozitiva indreptata spre copii.

Sa cearna Domnul peste voi toate, infaptuitoare de bucurii si chiar minuni si peste cei ce se lasa minunati, miracole, mai mici si mai mari, dupa dorinta sufletului fiecareia!

Va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Alexandrina ma impresionezi mereu cu discretia ta.
Chiar si in ultimul moment apari
mereu la fix!

iti multumim

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am primit si eu azi setul castigat la licitatie:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=47192

Multumesc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am facut si eu plata.

Felicitari pentru actiune !

Edit: Am primit si aranjamentul. Este foarte frumos si mai ales deosebit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Am facut si eu ieri plata pentru wrap direct la banca.
Alinuk, ne-om intalni noi in noul am ca n-am graba de el. Acum e important ca darurile sa ajunga la copii.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

pachetul meu a ajuns si inca in timp record! multumesc si felicitari pentru actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am primit pachetul, multumesc!
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Datorita Danei (daiopri), am intrat in posesia voucherului pentru Atelierul special al lui Mos Craciun oferit de Magia florilor.
Am fost ieri si baietelul meu (4 ani) a fost foarte incantat. Atmosfera a fost calda, ideea in sine minunata si punerea ei in aplicare si mai si.
Copiii au avut la dispozitie cate un mini-bradut si si-au putut da frau liber imaginatiei sa il impodobeasca asa cum si-au dorit.
Cu siguranta o sa mai mergem si la alte ateliere de genul acestuia, pentru ca am descoperit cu aceasta ocazie o noua pasiune la David.
Vreau sa multumesc Ioanei si asistentelor ei de la Magia Florilor pentru aceasta experienta
Incerc sa pun si cateva poze (nu am decat cu David si bradutul) - sa vad daca reusesc.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

In lumea nebuna in care traim, unde timpul fuge fuge, eu sunt foarte impresionata de doamnele inimoase care isi fac timp sa ii ajute si pe altii
Va doresc mult succes in continuare si sa nu va indoiti nici o clipa de tot ceea ce faceti
Tzitzi, ma bucur mult ca David a fost fericit!
Va dorim Sarbatori Fericite si multa multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am trimis si eu pe cineva sa-mi achite vinerea trecuta(21 dec) 50 de lei cu initialele O C (dar e trecut si mercedes) pentru licitatia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=47219.

Cand aveti timp, va rog sa o confirmati.

Multumesc

Mergi la inceput