LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 30
mianna spune:
am facut acum plata.
Alinuk, la mine nu-i urgent sa primesc obiectul - o sa ne intalnim candva (si taaare ma bucur, stii cat imi doresc sa te cunosc ) dar nu stiu daca reusim zilele astea. la mine alterneaza zile de concediu cu zile in care lucrez (de-acasa, ca nu scot masina din parcare) si merg si la vreo 3 concerte in 4 zile asa ca o sa ne auzim la telefon si vedem cum facem.
alinuk spune:
Mianna cu mare bucurie
stabilim prin tel
Poate ne nimerim la concertul de la TNB din 19 dec, Viena Magic de la 20.30?
la ala merg si eu
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ancadragoman spune:
Astept adresele sa trimit voucherele de la Abbate!!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
laura-s spune:
Felicitari castigatoarelor. Sa va bucurati de cadouri si sa stiti ca acolo departe in cate un colt al tarii, un copil va rade de Craciun cand va vedea ca Mosul exista si ia ascultat si indeplinit dorinta din scrisorica. Si asta multumita voua, celor care ati participat la licitatie si tombola.
Va multumim.
Laura
manuelacrina spune:
Felicitari tuturor castigatorilor si multumim tuturor celor care au licitat ! si ne-au ajutat sa strangem banutii necesari pentru copiii mai putin favorizati de soarta !
Impreuna cu voi Mos Craciun ajunge si la ei !
Lali ai PM ... Felicitari pentru aranjamentul floral castigat ! este oferit cu drag de www.magia-florilor.ro, acolo unde o mamica inimoasa si sensibila realizeaza adevarate obiecte artistice din flori, zambete si multa dragoste !
Alex@Sara sfesnicul argintat castigat de tine este la mine deocamdata ... ma anunti cand poti sa ne intalnim sa ti-l ofer !
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Mianna cu mare bucurie stabilim prin tel Poate ne nimerim la concertul de la TNB din 19 dec, Viena Magic de la 20.30? la ala merg si eu |
no, fix la ala nu ma duc; merg la cel cu Edvin Marton - tot concert vienez, si in plus o seara la "Om bun" siii... Stefan Hrusca (ar trebui sa zic mersi c-am scapat de Stefan Banica - concertele astea-s si pentru sufletul meu, dar si cadou pentru mama, iar Hrusca a fost preferinta ei)
mianna spune:
inca o intrebare: eu plata am facut-o prin transfer home bank. e nevoie sa arat cuiva documentul care atesta asta? il pot trimite pe o adresa de email (daca imi dati pe pm) sau il pot printa sa ti-l aduc tie, Alinuk, cand ne intalnim.
puisorul spune:
Am platit azi pt tablou tot prin home bank. Banii vor intra in cont in 2-3 zile probabil.