LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 25
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda DiCristea si Carmin...asadar la Magnolia Club cu noi. A avut dreptate Alinuk ca o sa aratam beton de sarbatori cu cate vouchere de fitness-sauna-spa s-au dat la tombola. |
Buun asa, mergem in gasca!
Doamne..de-as avea si in dragoste norocul asta ce-l am la tombole ar fi perfect
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Premiile la Tombola au fost castigate de ... 29. premiul 29 - biletul 56 - Ioana Pos - voucher Salon Abbate sp+tuns+manechiura semipermanenta Felicitari castigatorilor ! |
Multumesc. E o surpriza placuta!
desprecopii spune:
Am vazut si eu filmuletul si pozele in sfarsit, la noi au fost niste furtuni in ultimele 2 zile care aproape smulgeau copacii ... si internetul a fost grav afectat.
In primul rand vreau sa multumesc lui Alinuk si organizatoarelor, fetelor care au dat o mana de ajutor, am vazut ce multa pregateala a fost, de strans sponsori, de comunicat cu ei, de carat materiale, de organizat licitatia, tombola ... nici nu stiti ce mult suflet au pus fetele din Bucuresti pentru aceasta actiune. Jos palaria! Nu poti sa nu le apreciezi spriritul, entuziasmul si daruirea! BRAVO FETELOR.
Poate cu alta ocazie, se vor organiza si alte cluburi DC din tara.
cu drag,
alinuk spune:
Multumim si noi Mirela.
In conditiile si realitatile acestor vremuri consider ca, IMPREUNA am reusit sa mutam... ei bine nu muntii din loc, dar macar niste colete cu bucurii - tot am mutat spre cei care au nevoie!!
Iar pe tine te asteptam cu impresii despre serviciile unuia dintre cele mai fitzoase Saloane din urbe, la care ai castigat un voucher in valoare de aprx 100 euro
https://www.facebook.com/tributesalon
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175725" target="_blank">Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
alinuk spune:
pana se mai grupeaza lumea cu poze va mai pun una
veselie mare la final
grup vesel cu parte din misiune indeplinita
..partea a doua - va urma pana la Craciun!
Alinuk
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Teolinda tu si in lipsa iti faci simtita prezenta!
am recunoscut-o imediat pe verisoara ta
semanati
si fizic si la stil
Alinuk
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
Nimic nu-i intamplator!
laura-s spune:
Minunate pozele...Va multumim ca ne faceti sa simtim ca am fost acolo, ca am simtit emotia impreuna cu voi; minunata misiunea fetelor din Bucuresti si dusa la bun sfarsit (deocamdata) pe pasi de dans.
Va ,
Laura
cris_09 spune:
Pozici facute de mine
Sebi a zis ca nu ii mai scrie lui Mos Craciun,ii scrie Spiridusului,ca i-a dat bomboane
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010