LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
Te anunta Miha imediat ce le numeroteaza.Multumim
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
laura-s spune:
Mihaela770 va da nunerele biletelor, sau daca aveti o anumita preferinta pentru un numar il scrieti aici si Miha verifica daca acel numar e liber si se poate aloca; daca nu aveti preferinte numerele vor fi alocate in functie de ordinea crescatoare a numerelor.
Miha cred ca e in drum spre Bucuresti, dar spre seara va raspunde solicitarilor voastre.
Alex@Sara spune:
183 de bilete
care se mai baga,sa ajungem la 200 ?
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
laura-s spune:
Deja 183??? Bravo fetelor.
Pai la asa multe si frumoase premii nici nu ma mai mir ca participam in numar asa mare; dar ar fi interesant sa ajungem la 200 de bilete vandute.
Se pot depune inca bani si Miha va aloca numerele, iar deseara e marea extragere a numerelor norocoase.
manuelacrina spune:
Cu acordul Mihaelei, am alocat eu numerele norocoase
desprecopii nr. 192, 193
maria_alexia nr. 194, 195
Andreea_AS nr. 330
Va multumim mult pentru implicare si Mult succes tuturor !!!
Haideti ca mai avem putin pana la biletul 200 cine vrea biletul 200 ? nou record DC la bilete la tombola .
Inca mai puteti cumpara bilete, direct aici sau in seara asta la Opera !
papanash spune:
La Opera e forfota mare,cateva fete sunt de la 14.00 acolo sa aranjeze totul. O sa fie super, ne vedem la Opera !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
mihaela77O spune:
Din acest moment spunem stop biletelor on-line!Se vor mai putea lua doar de la fata locului!
Multumim tuturor!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
miremia spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Al meu copil se joaca non stop cu soarecele achizitionat de la Targul jucariilor.
Evenimentul a fost foarte frumos, sper ca toata lumea s-a simtit bine! Asteptam sa ajunga si fetele harnicute sa ne anunte castigatorii de la tombola.
carmencat spune:
Fiica-mea doarme cu pisi. Franta de oboseala, dar tare fericita!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
manuelacrina spune:
Premiile la Tombola au fost castigate de ...
1. premiul 1 - biletul 37 - manuelacrina (si nici macar nu am fost acolo, am ajuns la "spartul targului" ) - sedinta foto Grape Studio
2. premiul 2 - biletul 33 - boticelina - sedinta foto Grape Studio
3. premiul 3 - biletul 221 - teutz - invitatie 2 persoane la teatru TNB
4. premiul 4 - biletul 172 - aka - voucher cabinet fizioterapie fiziomedicasan
5. premiul 5 - biletul 277 - elara - voucher atelier copii Holy Molly
6. premiul 6 - biletul 89 - mihaela770 - voucher atelier copii Holy Molly
7. premiul 7 - biletul 145 - tomaca - voucher atelier copii Holy Molly
8. premiul 8 - biletul 1 - helbi - produse cosmetice Oriflame si Avon
9. premiul 9 - biletul 203 - Dicirstea - produse cosmetice Oriflame si Avon
10. premiul 10 - biletul 99 - alinuk - produse cosmetice cosmetiq
11. premiul 11 - biletul 95 - anya - produse cosmetice cosmetiq
12. premiul 12 - biletul 216 - vmadelain B.V.M. - voucher jucarii de 50 lei julia-toys
13. premiul 13 - biletul 202 - Dicirstea - voucher jucarii de 50 de lei julia-toys
14. premiul 14 - biletul 178 - papanash - voucher jucarii de 50 de lei julia-toys
15. premiul 15 - biletul 116 - Cristina Cricor - obiecte si bijuterii hand made realizate de Asociatia HandMade Constanta
16. premiul 16 - biletul 163 - carmin_s I.C. - obiecte si bijuterii hand made realizate de Asociatia HandMade Constanta
17. premiul 17 - biletul 198 - Dicirstea - obiecte si bijuterii hand made realizate de Asociatia HandMade Constanta
18. premiul 18 - biletul 61 - teolinda - voucher fitness sauna magnoliaclub
19. premiul 19 - biletul 166 - carmin_s I.C. - voucher fitness sauna magnoliaclub
20. premiul 20 - biletul 204 - Dicirstea - voucher fitness sauna magnoliaclub
21. premiul 21 - biletul 141 - tomaca - voucher masaj relaxare encoresalon
22. premiul 22 - biletul 193 - desprecopii - voucher la salon de frumusete Tribute
23. premiul 23 - biletul 170 - daiopri - voucher la atelier creatie copii magia-florilor
24. premiul 24 - biletul 239 - carmencat - voucher Salon Abbate samponat+tuns+coafat+manechiura
25. premiul 25 - biletul 156 - ancadragoman - voucher Salon Abbate samponat+tuns+coafat+manechiura
26. premiul 26 - biletul 110 - Cristina Cricor - voucher Salon Abbate samponat+tuns+coafat+manechiura
27. premiul 27 - biletul 93 - anya - voucher Salon Abbate SP+tuns+epilat axila
28. premiul 28 - biletul 30 - helbi - voucher Salon Abbate tratament cosmetic express+sp+coafat
29. premiul 29 - biletul 56 - Ioana Pos - voucher Salon Abbate sp+tuns+manechiura semipermanenta
30. premiul 30 - biletul 29 - cricor - voucher Salon Abbate pensat+spalat+tuns+coafat
Multumim tuturor participantilor pentru implicare !
Felicitari castigatorilor !