LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

Tu razi cu noi sau razi de noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

v-am stresat destul?

nu??

ok, sa continuam.

s-a spus ca cel ce liciteaza vede ceilalti ofertanti. ei bine, al meu (ai mei) e invizibil(i). nu conteaza. (nu, n-am zis ca nu conteaza contraofertantul, ci ca nu conteaza ca nu-l vad. desi nitel mai jos o sa ma contrazic ).

am un buton care pare folosibil (inca n-am motive sa-l testez) pe care scrie "revizuie oferta". trecand peste dulcea limba romana, in care corect ar fi fost "revizuieste", cand il pot folosi? doar acum, cand ailalta oferta, indiferent a cui o fi ea (desi vazand cate posturi am aici cred c-ar fi cazul sa invit contraofertantul sa se prezinte aici, macar ar pune capat speculatiilor mele ) e mai mica decat a mea (sau macar asa pare)? sau si in momentul in care o sa vad ca pretul ajunge la x virgula 1 (x fiind suma pe care-am scris-o ieri) si sa pun x virgula 2?

*si totusi, pentru imaginea bazarului, daca are cineva puterea de a-l edita pe acel revizuie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mianna, acel revizuie (care si pe mine m-a uimit de la inceput) este traducerea lui "send". era mai logic sa fie trimite oferta sau plaseaza oferta, anyway, el asta face, trimite oferta ta. Il folosesti cand vrei sa supralicitezi (contraofertantul, nu pe tine)

Atata vreme cat inca esti tu acolo cu oferta cea mai mare poti sa nu revizui nimic

Ca sa-ti vezi concurenta ai un alt buton ceva cu "istoricul" si acolo ti se reveleaza si mecanismul licitarii automate a sistemului

LE: pasul de licitatie este deasemenea stabilit in functie de valoarea obiectului, deci tu poti licita cu +pasul de lictatie (ex. la o valoare de 20 de lei pasul e de 2 lei, deci sistemul va accepta doar o supra-oferta de minim 22. Tu poti pune smechereste 22.1 si vii in fata licitatorului care a oferit fix 22, pasul minim, io la asta ma refeream cand ziceam si de valori subunitare) Dar nu-ti bate capul cu din astea, astea-s distractii de bazaristi de pe okazii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mianna transmitem tehnicianului realizator de aplicatie observatia ta ..perfect justificata

e o modificare ce nu poate fi facuta de orice initiator de galierie..cum ar fi SpiritulCraciunului pe care-l pot edita eu

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Format Anunt: Licitatie
Pret actual : 15.00
Inceputul ofertei: 15.00
# de oferte: 1 istoricul ofertei
Se Inchide: Licitatia este inchisa

E...uite, daca dau click pe "istoricul ofertei" ...ei bine...exact asta o sa vezi

Mergi la inceput

Pret actual : 77.00
Inceputul ofertei: 60.00
Cost de Transport: Vizualizeaza optiunea (optiunile)
# de oferte: 7
Se Inchide: 10 Zile, 16 Ore
Inceput la: 12/1/2012 10:00:00 AM
Se incheie: 12/15/2012 8:00:00 PM

asta apare la mine.

vad ca tu mi-ai dat un exemplu de licitatie inchisa. poate la inchiderea ei apare (daca nu uit, confirm peste 10 zile si 16 ore daca s-a ivit "istoricul ofertei" )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui mianna

pe un ton mai serios, dar sperand sa nu aduc fiorul negativ aici, am o intrebare:

la tombola aveti deja mai multe bilete vandute decat obiecte puse in joc? daca nu, care e diferenta?

Nu stiu sigur-sigur dar sunt in jur de 20 de premii si cel putin dublu bilete vandute.

mersi.

pentru cine n-a inteles de ce am intrebat: daca mi-ati fi spus ca e fix invers, adica vreo 40 de premii si 20 de obiecte vandute, eram in stare sa le iau eu pe toate cele ramase - si ceva in plus, ca sa fie chiar tombola, nu tragere la sorti. asta din respect pentru voi, fetele cu atata suflet si care v-ati rupt atat de mult din timp pentru realizarea acestor actiuni.

si dupa aia m-ati fi invatat cum sa pun premiul la licitatie (la cat de "tehnica" m-am dovedit cred ca suna a cosmar )

de ce? pentru ca pur si simplu chiar nu m-a tentat vreun premiu, oricat de greu de crezut ar fi. sunt lucruri superbe si servicii deosebite, dar ori nu-s genul meu, ori e greu sa le strecor in putinul meu timp liber. bilete la concertele de Craciun mi-am achizitionat deja la toate cele care imi plac, timp de rasfat nu prea am, obiecte de decor nu-mi mai incap in spatiul limitat (mint, daca reprezinta o pisica se gaseste loc, asta-i piticu' de pe creierasul meu )...

dar tare imi doresc sa cunosc inimoashele (daca asta era din alt film, respectiv din alt topic, am mai zis ca ma incurc in ele).

Mergi la inceput

Citat:

pentru cine n-a inteles de ce am intrebat: daca mi-ati fi spus ca e fix invers, adica vreo 40 de premii si 20 de obiecte vandute, eram in stare sa le iau eu pe toate cele ramase - si ceva in plus, ca sa fie chiar tombola, nu tragere la sorti. asta din respect pentru voi, fetele cu atata suflet si care v-ati rupt atat de mult din timp pentru realizarea acestor actiuni.

si dupa aia m-ati fi invatat cum sa pun premiul la licitatie (la cat de "tehnica" m-am dovedit cred ca suna a cosmar )

de ce? pentru ca pur si simplu chiar nu m-a tentat vreun premiu, oricat de greu de crezut ar fi. sunt lucruri superbe si servicii deosebite, dar ori nu-s genul meu, ori e greu sa le strecor in putinul meu timp liber. bilete la concertele de Craciun mi-am achizitionat deja la toate cele care imi plac, timp de rasfat nu prea am, obiecte de decor nu-mi mai incap in spatiul limitat (mint, daca reprezinta o pisica se gaseste loc, asta-i piticu' de pe creierasul meu )...

dar tare imi doresc sa cunosc inimoashele (daca asta era din alt film, respectiv din alt topic, am mai zis ca ma incurc in ele).

Deci...nu pot pentru ca sa-mi crez ochilor...uf, ce greu esti de multumit. Esti sigura ca te-ai uitat bine-bine de tot?
Dar ce zici de sedinta foto profi? Am vazut poze realizate in studiouri si m-am zgariat pe ochi, ca sa zic asa, ca nu-mi puteam permite.
Adevarul e ca pana nu vezi nu iti dai seama ce diferenta e intre ce faci tu, oricat de bun ar fi aparatul tau, si ce face un profesionist.

inca ma mai zgarii... ca sa zic asa...in acest moment si pretul de la noi din licitatie este prohibitiv pentru mine

Mergi la inceput

Citat:

Pret actual : 77.00
Inceputul ofertei: 60.00
Cost de Transport: Vizualizeaza optiunea (optiunile)
# de oferte: 7
Se Inchide: 10 Zile, 16 Ore
Inceput la: 12/1/2012 10:00:00 AM
Se incheie: 12/15/2012 8:00:00 PM

asta apare la mine.

vad ca tu mi-ai dat un exemplu de licitatie inchisa. poate la inchiderea ei apare (daca nu uit, confirm peste 10 zile si 16 ore daca s-a ivit "istoricul ofertei" )

Daca dai pe "7" de la nr. de oferte nu iti pare nimik?

Mergi la inceput