Fii Mosh Craciun pt acesti copii!
Raspunsuri - Pagina 15
miremia spune:
Alinei, fata din Topliceni, mosul ii va aduce un telefon mobil, oferit de www.gsm.ro
Multumim!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Alinei, fata din Topliceni, mosul ii va aduce un telefon mobil, oferit de www.gsm.ro Multumim! Mirela, mami de Mara |
primul telefon nu se uita niciodata ! O sa fie extrem de fericita !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
giulia71 spune:
Papanash, eu vroiam confirmarea ca banii au ajuns in Paypal si ma bucur.
Mi-a spus pe PM Mihaela77O cum stau lucrurile ca nu stiam.
Acum e ok.
alinuk spune:
citat din mesajul lui miremia Alinei, fata din Topliceni, mosul ii va aduce un telefon mobil, oferit de www.gsm.ro Multumim! Mirela, mami de Mara |
mi se pare de mare senzatie
Voi va dati seama ca fetitza asta va avea o surpriza de proportii?
Aka te rugam sa incerci sa surprinzi momentul..sa ne bucuram si noi alaturi de ea
..si sa-i mai spui ca asa e cand iti doresti mult mult ceva, si cand crezi in ce-ti doresti
..cumva, de undeva, cu sprijinul cuiva ... visul poate deveni realitate
multumim gsm.ro ca ne-ai ajutat sa transformam in realitate visul indraznet al unui copil
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ralcat spune:
citat din mesajul lui rall Primit toate in buna ordine, cum se vede si in fotografii Sunt toate pt. fetita din Galati, Andreea, sau cum le impartim? |
Raluca, daca tu crezi ca merg impartite si mai ai cu cine ... decizia e la tine, ca esti cea mai in masura sa hotarasti.
viperisme
miremia spune:
Am ridicat si eu coletul de la Ralcat, trimis prin Szivarvany. Multumim pentru hainutele si incaltamintea frumoasa, minunate doamne cu suflet mare!
Eu le voi duce probabil weekendul asta incaltamintea de la Ralcat si hainutele, restul cadourilor (jucariile, dulciurile, hainutele noi) le voi duce undeva in jur de 20.
Va multumesc, ajutoare ale Mosului de pretutindeni!
rall spune:
citat din mesajul lui ralcat Raluca, daca tu crezi ca merg impartite si mai ai cu cine ... decizia e la tine, ca esti cea mai in masura sa hotarasti. |
Am intrebat pt. ca nu stiam daca au destinatar exact.
Daca au fost trimise pt. fetita, ei i le duc
ralcat spune:
Raluca, eu recunosc ca la ea m-am gandit cand am luat toate cele, si cu masurile ei am fost in magazin, ca si cu lista de prioritati de la tine: cizmulite, lenjerie, pijamaluta, ceva calduros. Din cate stiu si Daria s-a asmutit pe Giulia sa mai ... scoata de pe la ea plus ce a mai cumparat, tot cu gandul la Andreea Violeta. In principiu, ca destinatar gandit a fost ea, dar cum ziceam, daca tu crezi ca ar merita impartite si mai ai in vedere o fetita cu masuri similare, avem toata toata increderea in tine si in decizia ta.
viperisme
papanash spune:
citat din mesajul lui rall Primit pachetele de la Bucuresti pt. copiii de la Tg. Bujor. In zapada, la -13 grade |
Hai ca nu-s asa multe ...
( cred ca le vei umple casuta )
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !