Secret Santa 2012 - Runda 2
Raspunsuri - Pagina 8
buflea spune:
Fetele din Runda 2,
Cum stati cu cadourile ? Cumparate ?
Cand incepeti sa le trimiteti, dati-mi un semn pe privat sa stam cu ochii pe ele.
Ioana_Pos spune:
Inca citesc, la greu, ca sa aflu macar cate ceva despre ss mea. Dar e greu bre, ca nu e expansiva...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Inca citesc, la greu, ca sa aflu macar cate ceva despre ss mea. Dar e greu bre, ca nu e expansiva... |
Citeshte,
Gandeshte,
Intuieshte si
Cadoriseste
tzuc spune:
mda...de zapacita, am postat mesajul la SS runda I:-)))
No...recunosc..eu sunt Santa Puturosu'...da motivat, fusai la socrela in Moldova in weekend-ul prelungit..si de mine cu inca o zi, acu' job, maine plec in Oltenia pt sacrificarea porcului...da promit ca luni/marti cel tarziu moshu' v-a pleca spre destinatar...:-)
desi e greu de ales ce si cum, am o vaga idee despre cadou, sper sa-mi vina inspiratia cand voi purcede la achizitionat
io am asa o banuiala cine e Moshu' meu... da nu zic nika...astept cu nerabdare dimineata craciunului...sa-l deschid..pff..grea va fi asteptarea..
Maine ma voi da cu cu snaia, in Gorj a nins...yuhu..abia astept sa ajung.. fetita mea isi doreste sa faca ingerasi in zapada... distractie maxima
Lali spune:
Am comandat cadoul si am avut noroc si de o reducere. Astept sa il primesc si apoi sa il expediez.
Sunt tare curioasa daca voi nimeri cadoul cu persoana!
Cum se trimite ? Anonim sau cu nick ?
viviana spune:
Banuiesc ca trebuie trimis cu numele real. Sa stie unde sa se intoarca.
Eu abia de luni purced la etapa cumparat, trimis.
buflea spune:
Pai eu, pe cadoul meu am pus si numele real si nickul ... oricum trebuie sa afle destinatara cine i-a fost Santa, nu ?
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Banuiesc ca trebuie trimis cu numele real. Sa stie unde sa se intoarca. |
Ce optimista esti !
buflea spune:
Doamnelor, cum stam la Runda 2 ?
Sunteti gata cu cadourile ?
Voi ati infundat poshta romaneasca si ati blocat cadourile Rundei 1 ?