Secret Santa 2012 - Runda 2
Raspunsuri - Pagina 4

tzuc spune:
haios Santa, noi am facut la job si a fost super..
aici e si e mai incitant..asa ca.. ma inscriu...
va "cunosc" pe toate..voi mai putin pe mine...membru vechi si cititor din umbra in ultimii ani:-)
multumesc,

Ioana_Pos spune:
Aoleu, Tzuc, mare lucru ai spus! Nu am mai activat pe forum de jumatate de an (de cand m-am intors la munca ) si nu mai stiu fetele asa de bine... O-ho, va trebui sa fac ceve spionaj dupa ce se decide.

Ioana_Pos spune:
Buflea, stii la ce ma gandeam? Ce pacat ca nu poti si tu sa fii in joc! Nu gasim o solutie?

buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Buflea, stii la ce ma gandeam? Ce pacat ca nu poti si tu sa fii in joc! Nu gasim o solutie? |
Ma provoci

Va anunt Joi, cand inchid inscrierile daca ma pun sau nu pe lista.
Pana acum avem urmatorii jucatori :
1. Andreea AS - primit adresa
2. Viviana - primit adresa
3. Selene_Bunny - primit adresa
4. Ioana_Pos - primit adresa
5. JuliaSM - primit adresa
6. Lali - primit adresa
7. tzuc - primit adresa
8. ralcat
Ralcat - astept adresa postala pe privat

buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Da, vreau. ![]() ![]() |
Ah ! Da, ai dreptate ...nu e buna adresa de email. Imi trebuie o adresa poshtala, la care sa primesti cadou de la Santa al tau. Pe PM.

nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Ah ! Da, ai dreptate ...nu e buna adresa de email. Imi trebuie o adresa poshtala, la care sa primesti cadou de la Santa al tau. Pe PM. |
Bine, trimite fata.

ralcat spune:
Am realizat acu ca daca ar fi sa-mi trimita cineva la mine ... da mai mult decat avem limita pe transport.
Eu voi fi in tara in zona sarbatorilor, asa ca m-am gandit la alternativa asta: as putea da adresa unei prietene din Bucuresti cu care ma voi vedea atunci ?
viperisme

buflea spune:
Sigur, orice adresa, atata timp cat esti sigura ca nu-l va deschide altcineva si va ajunge in siguranta la tine.