Informatii site!!

Informatii site!! | Autor: btz_ovi

Link direct la acest mesaj

Buna!!
In luna decembrie voi fi nevoita sa calatoresc cu avionul si din cauza bugetului sunt nevoita sa imi achizitionez un bilet low cost.Din cautari pe site-uri,am ajuns pe acest site www. avion. ro,ce ofera bilet extraordinar de ieftin fata de celelalte site-uri,aproape la jumatate de pret.Cum banii sunt limitati,nu as dori sa ii pierd,asa ca va intreb pe voi daca ati achizitionat vreodata bilete de avion de pe acest site si daca au fost seriosi.Din ce am verificat,firma pare in regula,insa totusi pretul este surprinzator de mic.
Va multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vezi ca multe dintre site-urile de rezervari afiseaza pretul la lowcost fara taxele de aeroport, bagaje, etc. dupa ce le adaugi pe toate s-ar putea sa nu mai fie asa mare diferenta de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

ai incercat pe wizzair?

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

ai incercat pe wizzair?

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Dap.dar nu au Copenhaga.

Roxanaz,pe site scrie ca pretul final este cu toate taxele incluse.

Oricum astazi am vorbit cu ei la tel,am rugat si un amic sa verifice firma si se pare ca intra-devar sunt seriosi.Deci lucky me:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai e ok atunci. drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Se zice zbor lin!
Asta iti doresc si eu.

Mergi la inceput