FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 37
Raspunsuri - Pagina 4
Wish42 spune:
tusferi
multumesc din suflet de uraridraga mea!!
Iti amintesti la cate zile ai avut sangerarea dupa terminarea AC?
A fost o sangerare normala sau un spoting?
Odata cu inceperea estrogenilor ai mai luat si alte medicamente (aspenter)?
Si eu ma gandesc sa fac o eco in tara pe la jumatatea perioadei de tratament cu estrogeni,voi vedea pana atunci.
Ce doctor ai avut trecut pe planul de tratament?
Sarcina usoara si la termen iti doresc din suflet.
Stefana multumesc de raspuns.
Ceea ce nu inteleg insa foarte bine este cand spui ca la data in care trebuia sa incepi estrogenul endometrul era mic.De fapt care era data la care trebuia sa incepi estrogenul?Nu prima zi de CM?
Presupun ca ai vorbit cu cei din Cehia care daca au vazut ca nu ai sangerare abundenta ti-au dat ok-ul pentru inceperea estrogenului?
Vineri a cata zi de estrogen este?
Te asteptam cu vesti bune de la eco.
Eu sunt sigura ca o sa fie bine,endometrul o sa creasca frumos sub influenta estrimaxului iar tu in viitorul apropiat o sa fii o fericita posesoare a unor mamarutze frumoase.
Drum bun draga mea si Doamne Ajuta !!
Ce doctor este trecut pe planul de tratament?
Miracol
Multumesc din suflet de urari,ma bucur ca ultimele rezultate sunt bune.Mai ai o tura de facut si incepe numaratoarea inversa pana la intalnirea cu bb-ii.
Fetele,
Dipherelinul pe care l-ati facut este cel de 3.75 care se gaseste pe piata din Romania asa?
Am inteles ca este cu eliberare prelungita desi nu scrie pe el depot.
Am intrebat astazi la farmacii.L-am gasit la o farmacie si costa 440 lei.
stefana0909 spune:
Wish, asa cum era trecut in schema de tratament, inceperea estrimaxului trebuia sa coincida cu prima zi a CM. Cum eu am scurgerea de peste 2 saptamani, endometrul meu era ca la inceput de Cm la dimensiuni. Odata cu inceperea estrimaxului, acesta va incepe sa creasca ca la un CM normal. Vineri sunt in ziua a opta de estrogen, deci de vineri incep cu 3 pastile de estrimax pe zi. Eu merg in Bucuresti la un doctor care e specializat in Fiv, asa ca am incredere ca totul va fi bine.
Multumesc de urari.
Pupici
Tusferi
tusferi spune:
Wish, nu mai tin minte foarte exact, cam la o saptamana si a fost sangerare normala. Eu luam aspenter, femibion si acid folic de 1mg.
Pe planul meu de tratament cred ca era trecut Stephan Machac, la clinica in ziua punctiei am vorbit cu Kozumplick, iar transferul mi l-a facut dr. Daniela
Diphereline am luat din tara, cel de 3.75.
Pup
Stefana, multa bafta!!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
18+
Wish42 spune:
multumesc de rapuns fetele
stefana
sunt sigura ca o sa creasca endometrul sub tratamentul cu estrimax.
Nu stiam insa cum ai identificat prima zi daca aveai spoting deja de 2 saptamani.Ai vazut ca in urmatoarele 5 zile dupa incetarea AC nu ti-a venit CM (desi trebuia) si te-ai gandit sa faci un eco? unde ai vazut ca ai endo mititel si poti sa incepi estrimaxul?
Adica in ce zi dupa terminarea AC ai inceput estrimaxul?
tusferi
eu am inceput acidul folic doar.
M-am gandit in ianuarie sa incep femibionul si aspenterul odata cu estrimaxul.
Spune-mi te rog de cand ai inceput aspenterul si femibionul?
tusferi spune:
Wish, eu sunt pe aspenter si femibion de vreun an, pt ca inainte de Brno am tot tinut-o in FIV-uri. Si hematoloaga si ginecoloaga mi-au zis sa incep imediat cu ele...
Amalia, ce mai zici? Cum te simti?
Pup fetele!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
18+
stefana0909 spune:
Wish, eu am luat ultima pastila de Ac pe data de 10. In schema de tratament era specificata data de venire a mensteei si incepere a estrimaxului "in jur de 15". Vazand ca nu am nici un fel de simptome de venire a menstrei, am fost dimineata, pe 16, la medic, care stiindu-mi povestea, imediat m-a dus la eco si asa a vazut endometrul. In aceeasi zi, pt. ca aveam estrimaxul in geanta, am inceput sa iau. Acum mi-a trecut si spootingul, se pare ca sunt pe calea cea buna. Ca doctor la Brno, il am trecut pe Kozumplik.
Eu nu am nici un fel de alta afectiune si nici mutatii, doar una heterozigota la PAI, dar dr. Avram a zis ca e in regula, nu am nevoie de nici un fel de medicatie in acest sens.
Acum iau magne B6, femibion, Cetebe, Coenzima Q10, vitamina E si acid folic.
La Brno am facut rezervare la VV Hotel, e undeva aproape de gara si de statia de autobuz, pt. ca mergem cu avionul si ne deplasam cu Student Agency sau cu trenul (stam in Brno prima noapte, apoi in Bratislava si apoi in Viena, dupa care ne reintoarcem la Brno).
Pupici
Wish42 spune:
stefana
acum am inteles !!!!!
Deci tu aveai trecuta pe schema data inceperii CM.
In schema mea este trecuta ziua 1 de menstruatie iar unde ar fi trebuit sa figureze data este "?" , asa ca eu am inteles ca acea data este in functie de ziua 1.
Sper ca am explicat bine si m-ai inteles.
Acum incercam sa iti trimit un PM si nu reusesc !!!
Reusesc sa-l deschis dar imi este inactiv pentru scris.
Ma poti ajuta ???
stefana0909 spune:
La mesajele private, ai "options", de la care poti activa sau dezactiva mesajele private. Incearca asa.