FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 37
Raspunsuri - Pagina 20
Ruxandrica spune:
Looana am citit ce ti s-a intamplat la nastere si efectiv mi s-a zbarlit pielea pe mine. Mie imi este f clar: cineva acolo sus te iubeste... va iubeste si pe tine si pe bebelin si nu se putea sa va desparta atat de brutal.
Ma bucur f mult ca esti bine, si sunt sigura ca in cateva saptamani nu vei mai simti niciun disconfort.
ps: bebe e un scump
tusferi spune:
Looana, Bichi, ce minuni de copii aveti in avatar!!! M-am indragostit de ei!
Wish, eu am luat Microgynon ca AC.
Prednison nu am luat. Nu toate fetele au luat prednison.
Iri probabil ca isi strange si ea minunea in brate S-o fi decis sa iasa putin mai devreme... Abia astept vesti bune...
danah, in Bucuresti se fac la Victor Babes analizele de NK...
Ruxandrica, ma bucur ca ne mai dai si tu un semn. E bine sa iti iei o pauza cand obsesti psihic. Cand o sa fii pregatita sa treci la alt plan, o sa o faci. Du-te in vacanta exotica!!
Amalia, ai fost la dr?
Pup toate fetele!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
19+
Wish42 spune:
amaliaro da,si eu ma asteptam sa primesc macar 5 mg prednison avand in vedere anticorpii mei ...!!!
danah vazand ca ai scris valoarea dd-merilor mi-am amintit ca i-am facut si eu si am verificat valoarea - este de 0.2 la o valoare normala <0.5 mg/l.
Ai mai facut si alte analize de trombofilie?
Te intreb pentru ca si eu am vorbit tot cu dr Machac si mi-a spus initial ca nu am nevoie de clexane.
Mie mi-au iesit pozitive hetero doar ambele mthfr dar nu am facut mutatiile genei PAI si Fact XIII.
ruxandrica
hmmmm....o vacanta exotica...ce bine suna !!!
Ma bucur ca ai dat un semn de viata,iti doresc o super vacanta si te rog sa mai intri pe la noi.
tusferi
dragutza mea m-am gandit la tine cand am citit raspunsul celor de la Re[rofit referitor la prednison,imi aminteam ca nu ai luat.
Doar ca pe mine m-au bagat in ceata rau..nu ma asteptam sa nu primesc deloc
Mi-am cumparat astazi Marvelon,l-am mai folosit si cred ca este ok.
amaliaro spune:
Fetele am venit si noi de la doctor avem 8saptamina si 4 zile avem manute si picioruse si ne miscam de numa numa in saptamana 13 vom face serclaj nu sunt probleme dar paza buna pazeste primejdia rea
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
irilac31 spune:
Buna dragelor, stati linistite, nu am nascut inca....cum sa nasc doar am cel mai cuminte baietel si a inteles f bine ca ne vedem vineri . Saracutul nu mai are loc se impinge dar nu mai are mult si se va intinde cat va vrea el de mult.
Mi s-a stricat tableta si nu puteam deloc intra pe forum , dar doar pe forum, restul mergea...nu stiu de ce. Cum intram la subiect cum ma scotea afara din pagina...pur si simplu se inchidea, nu reuseam sa citesc ni-mic. Din octombrie de cand s-au facut ceva modificari la forum tot am probleme cand intru de pe tableta, nu stiu ce au facut ca la android nu mai merge asa bine forumul .S-a chinuit sotul meu 2 zile sa rezolve problema...acum suntem in probe, vad ca deocamdata merge
Sper sa am timp sa fac un nou cap cat de curand si sa ma descurc...deocamdata mai am de finalizat bagajelul pt spital si de lasat acasa totul pregatit pt bebe in caz ca va mai fi nevoie de ceva, sa-l instruiesc si pe sot...sa-l pupacesc pt cateva zile , ca tare dor imi va fi de el. Emotiile probabil vor fi cele mai mari vineri dimineata, acum sunt constienta ca nu ma ajuta la nimic ba chiar poate sa-l agita pe bebe...asa ca sunt putin mai linistita.
Multumesc tuturor ca va ganditi la noi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
irilac31 spune:
Amalia, acum am vazut ca ai scris ca m-ai sunat...eu nu voi mai avea tel'pana cand ma intorc acasa, l-am dat sotului ca sa-si puna el cartela lui in el. ma bucur ca bebeii sunt bine
Ruxandrica, ma bucur enorm ca ne mai scrii. Ia-ti cat timp ai tu nevoie, bucura-te de sotsi de celelalte frumuseti ale vietii, ia-ma si pe mine in vacanta ta exotica , si atunci cand te vei si ti pregatita ai sa o iei de la capat. E importanta starea de spirit, asa ca acum incarca-te cu optimism
Danah, bine ai venit printre noi, foarte bine ai procedat ca te-ai operat acolo, asa dr stie f bine ce are de facut. Mult succes sa ai
Stefana, tu nu mai dai nici un semn te-ai pierdut printre casutele de craciun din viena? cum fu in vacanta?
Am incercat sa fac niste modificari pe prima pag dar vad ca nu mi se incarca...mai incerc o data, daca tot nu merge poate rog pe cineva sa ne deschida noul cap
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
amaliaro spune:
Irima bucur ca sunteti bine intalnjre placuta cu visul tau devenit realitate te astept cu vesti dupa marea intalnire
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
miracol11 spune:
iri, ma bucur ca esti ok!...am crezut ca nu a mai avut micutul rabdare pana vineri!....ms mult ca ai actualizat listuta de pe prima pagina, merci mult ca m-ai trecut si pe mine in focuri!!...te pupicesc!
Astept un "miracol" curand...
Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot, PAI - 1 678 5G/5G genotip homozigot, 844 GG genotip homozigot
Ruxandrica spune:
Wish daca te macina faza cu prednisonul, de ce nu ti-l cumperi tu din proprie initiativa ?
Nu stiu la al catelea FIV esti tu, insa eu incepand cu al 3-lea am luat prednison la indicatia medicului meu ginecolog, pt ca deja discutam de RIF - repeated IVF faillure, si prima "masura" este sa se introduca in schema heparina(oricum luam pt mutatii), aspirina si prednison.
Mie gineco mi-a dat reteta pt prednison de 5mg, insa evident ca eu mi-am administrat singura 10 mg din prima zi de estrofem, iar dupa punctia donatoarei am crescut doza la 16 mg. Ca mai departe n-a iesit niciun fas, asta-i partea a 2a.
Multumesc fetelor
tusferi spune:
Iri, ma bucur ca ai elucidat misterul, stateam cu sufletul la gura, pregatisem pampoanele, tobele, dansurile din buric... Si eu m-am gandit ca n-a mai avut rabdare pana vineri...
Amalia, felicitari pentru eco bun E un sentiment de nedescris cand ii vezi prima data si cand vezi ce activi sunt, desi sunt asa de mititei...
Stefana, ce faci?
Wish, mai ai rabdare?
Pup fetele!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
20+