FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 37
Raspunsuri - Pagina 16
tusferi spune:
Wish, Kidex e o expozitie cu articole pt copii, tine pana duminica. N-am luat inca nimic, pt ca suntem coplesiti de cate ar trebui luate si nici n-am vrea sa aruncam banii pe lucruri pe care nu le vom folosi, asa ca mai mult am prospectat piata.
Looana, n-am stiut cat de aproape am fost sa te pierdem Doamne fereste! Tu la ce spital ai nascut? Bine ca ai scapat!!
Amalia, draga mea, e randul meu sa te incurajez acum, spunandu-ti ca e semn ca bebeii cresc si ca trebuie sa te bucuri... Eu am tras cam pana pe la 13-14 saptamani... Eu una nu am gasit niciun remediu. Am primit tot felul de solutii: banana inainte sa te ridici din pat dimineata, ghimbir, buscuiti sarati, cate si mai cate... La mine n-au mers.
Sper sa scapi si tu cand intri in trimestrul 2...
Stefana, muuuulta bafta!! Sa vii acasa cu 2 embrionasi lipiciosi!
Pupicei
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
19+
gabriela_tutuianu spune:
Looana felicitari pentru nastere . ma bucur ca esti bine acum . bb avea nevoie de tine , iar dd a vegheat asupra ta !
sa traiti si sa fiti sanatosi amandoi .
irilac31 spune:
Dragelor sa vin cu vesti acum si despre mine. Azi nu m-am simtit chiar f f bine, am exagerat putin cu statul pe scaun...adica 2 ore.De abia acum mi-am mai potolit contractiile.Ieri am fost la control si totul pare sub control.
De azi intr-o saptamana imi voi vedea minunea , adica vinerea viitoare voi face cezariana. Am emotii imense, cateodata parca nu le pot stapani, rad/ plang in acelasi timp. Imi e f frica, dar parca sunt si nerabdatoare, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut totul si ce putin mai este.
Asa ca dragelor, va rog saptamana asta cat mai sunt pe acasa, ma mai pot ocupa de prima pag...va rog cine vrea sa fie trecut in listuta noastra sa spuna ca sa pot actualiza cat de cat topicul nostru.
Multe ne-am luat de aici informatii pretioase si ar fi pacat ca sa nu ajutam la randul nostru macar cu experienta pe care am trait-o....din pacate sunt din ce in ce mai multe fete care apeleaza la astfel de proceduri si probabil cand vor vedea atat de putine reusite vor fi si mai descurajate, cu toate ca lucrurile nu stau chiar asa, suntem f multe care am reusit....nu degeaba se zice ca topicul nostru a devenit o adevarata odisee . Sa fim serioase acum ...credeti ca daca nu suntem trecute pe o listuta suntem ferite de ghinioane? Eu zic ca DD ne-a ajutat sa ajungem pana aici si ne va ajuta si de acum inainte.
Coco, alina-alba...mai dati si voi cate un semn ca de acum se apropie si la voi momentul magic
O seara frumoasa sa aveti
AMR - 7 zile
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+
danah_78 spune:
Am hotarat sa ma alatur voua dupa un an de stat in umbra,citind doar despre experientele voastre.Am doua fiv facute in ramania cu ovocite proprii cu stimulare,unul cu bhcg negativ celalat cu sarcina biochimica(bhcg mic apoi in scadere) si fiv nr.3 fara stimulare, pe ciclu natural,bhcg negativ.Fiv nr. 4 va fi la Brno undeva pe 14 ianuarie cu ovocite donate.Am primit deja schema de tratament.
danah_78 spune:
Vreau sa le felicit pe cele care sunt deja gravidute si le tin pumnii celor care sunt in focuri.
danah_78 spune:
Problema mea se pare ca a fost un hidrosalpinx bilateral.Dr. Stepan Machac a refuzat sa-mi faca fiv cu donate pana nu scap de trompe,so m-am operat pentru a treia oara,de aceasta data la REprofit si am facut si o histeroscopie tot acolo.Despre experientele mele putem vorbi foarte mult,dar subiectul acestui forum este altul.
miracol11 spune:
Neata fetelor!!!
LA MULTI ANI de 1 Decembrie!!!LA MULTI ANI ROMANIA lA MULTI ANI ROMANI DE PRETUTINDENI!!!!
iri, ma bucur enorm ca in 7 decembrie vine minunea voastra!!!sa dea Dumenzeu sa fie totul bine si sa vii acasa cu un flacau minunat!!! pe mine poti sa ma treci la aspirante ca fac FET in ianuarie, ziua inca nu o stiu exact dar e intre 13-16 ianuarie!!
Looana, imi pare rau pt ce ai trait, Dumenzeu a fost cu tine!si sunt sigura ca bebelinul tau a pus o pila buna!acum tot ce conteaza este ca sunteti impreuna si merita sa fiti fericiti!!!Doamne ajuta!!!
amaliaro, asa cum ti-am zis la tel, eu ma bucur ca iti e rau, e semn f bun, inseamna ca totul decurge normal, bebeii cresc si asta e tot ce conteaza...mai ai putina rabdare, o sa intrii in trim 2, si acolo o sa fie bine!!ai grija de nepotei sa vin la tine cu sucitoru daca nu!!
stefana, super productie...sa veniti acasa in patru!!!Doamne ajuta!!
va pup pe toate o zi buna!!pupici
Astept un "miracol" curand...
Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot, PAI - 1 678 5G/5G genotip homozigot, 844 GG genotip homozigot
amaliaro spune:
LA MULTI ANI!
Noi2 felicitari pt fetita
Fetele si sa aveti un sf de saptamana frumos
danah_78 bine ai venit si poate ne spuicate ceva despre tine la ce clinica faci ?
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
tusferi spune:
La multi ani fetelor, cu ocazia zilei Romaniei!
Iri, ce vesti minunate! In doar o saptamana o sa iti tii comora in brate! Cred si eu ca iti vine cand sa razi cand sa plangi. Ce emotii imense trebuie sa traiesti deja! O sa fie o saptamana plina de emotii, incununata cu emotia suprema.
Eu mai merg la birou, cat ma simt ok, dar nu mai tarziu de 28 de saptamani. Sper din suflet sa pot merge pana la 28 sapt. Am trecut la program de 6 ore si incerc pe cat posibil sa ma protejez...
Danah, ma bucur ca te-ai decis sa ne scrii. Eu sunt de parere ca ar trebui sa ne scrii povestea ta, pentru ca poate fi de folos pentru fete cu probleme similare cu a ta... Iti doresc multa bafta si sa dea DD sa iti implinesti si tu visul!
Fetelor, va pup si sa aveti un weekend minunat!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
19+