burtici cu stelute de iulie august 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Betty si eu "te vad"
Cori eu as mai amana macar o sapt programarea la medic.
Vorbesc din experienta.
Care se mai plangea de greturi pe aici?? !! sa zic ce mi-a zis mie medicul: daca avem greturi si se amplifica e de bine. Sarcina e in evolutie. Asta daca suntem fericite posesoare de asa ceva.Ca cine n-are, n-are. Deci sa ne bucuram ca le avem.
Si ai mei sani explodeaza de-a binelea, stangul am impresia efectiv ca mi se rupe.
Mony, deci ai avut stres si la prima...auzi ba nu e bebe, ba e bebe.Unii doctori sunt incredibili.
Elena & Denisa
Adde2510 spune:
Am revenit si eu, din pacate nu cu vesti bune :( V-am spus ca am sarcina gemelara, dar unul din ei e oprit in evolutie. De la 6 saptamani pana acum la 8, am facut cred 5 eco si nimic. Mi s-a spus ca asa se mai intampla, din varii motive. Celalalt e ok, creste, tot in regula. M-am simtit f. deprimata, m-asteptam sa fie doi...
Amalia, ce mai faci?
Babyleeks, imi pare extrem de rau pt. ce ti s-a intamplat. Dar capul sus!
Cu ce combateti oboseala/ somnolenta din primele luni? Se poate face ceva? A devenit o lupta sa-mi tin ochii deschisi
diana_popa27 spune:
Buna seara,
Ma alatur si eu viitoarelor mamici de iulie. Am urmarit forumul de 2 zile infrigurata dar inca nu eram sigura daca ma pot "baga" si eu dar am venit de la control si acum e clar!. Saptamana trecuta la control nu a putut sa vada bine embrionul sa il masoare si nici nu i-a auzit activitatea cardiaca ...asa ca a afost o saptamana lunga pentru mine .. dar a trecut si a trecut cu bine . Avem 7 sapt si 3 zile dupa UM si 7 sapt si o zi dupa masuratori.
Va pup
Ele spune:
Diana bine ai venit si felicitari!
scrie repede 10 mesaje ca sa apara mesajele "ïnstant".
Deci mesajul tau ma ajuta maxiiim ... probabil si pe alte fete.La 6 sapt nu se vede mare lucru dar la 7 e ok .
Elena & Denisa
flory_blanca spune:
Betty linisteste-te si opreste-te cu beta, ca si daca faci zilnic sau nu faci deloc sarcina tot la fel evolueaza si nu ai cum schimba cursul lucrurilor decat in putine cazuri. Eu cred ca te stresezi inutil. Ai vazut la eco ca totul e ok, nu se putea mai mult la varsta respectiva a sarcinii. Cu beta sti si tu ca esti in grafic, cat vrei sa se tot dubleze. E normal, bucura-te de sarcina ca sunt momente unice si nu mai stresa bb.
Corina si eu am aceeasi problema cu sanii, am senzatia ca sunt enormi si oricum nu erau ei micuti nici inainte. Sincer nu imi place pt ca sunt foarte grei si deja multe sutiene nu mai imi sunt bune. Chiar nu aveam chef sa dau banii pe altele, dar nici nu le mai pot purea pe
astea care le am ca imi lasa urme.
Diana bine ai venit.
Adde imi pare rau, incerca sa vezi partea buna a lucrurilor si sa fii optimista si vesela pt bb luptator care creste la mami in burtica.
Elena la mine greturile s-au intensificat pana la un punct. Acum m-am temperat si cu mancarea, nu ma mai dau cu parfum sa nu mai suport asa ca le-am mai domolit. Pana acum mi-era rau non stop acum am momente cand sunt bine, am invatat sa mananc dimineata imediat cum ma trezesc altfel mi-e rau toata ziua. Nu cres ca trebuie sa imi fie din ce in ce mai rau ca sa fie bine cu sarcina, conteaza si cum te obisnuiesti cu ele. Sper cel putin.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
diana_popa27 spune:
Ele fi linistita cat se poate ca stresul nu ajuta cu nimic . Stiu ca e mult mai usor de spus si mai greu de facut. Am fost destul de panicata vreo 2 zile dupa ce m-am uitat pe multe forum-uri si toate se laudau de cat de repede au vazut activitatea cardiaca si embrionul si la mine era doar un saculet mare (saculetul masura 1,61cm adica era in grafic pt 6 sapt si 3 zile )...si f f greu se distingea ceva in interior dar nu cat sa poata fi masurat. Dar medicul era f relaxat in mom ecografiei si m-a chemat dupa o sapt. Iti dai seama ca am ajuns acasa am intrat pe net ... si dupa 2 zile a trebuit sa il sun (ca imi era frica sa nu ma stresez prea tare ) sa il intreb daca e motiv de panica pt eu "desteapta" in loc sa stau linistita sa am incredere in ce imi zice stau pe net si ajung pe tot felul de site-uri si la tot felul de aberatii. El m-a linistit .. mi-a spus sa ma calmez cu net-ul ..asa am si facut... cat am putut cel putin ..fara ganduri negre
diana_popa27 spune:
M-am documentat daca puteam sa fac ceva sa se vada mai bine si se pare ca da ... eu am mers la primul control cu vezica nu tocmai goala ca nu stiam ce fel de eco o sa imi faca (si stiam ac daca e abdominal e mai bine cu vezica plina ) si de data asta am mers cu ea goala si s-a vazut din prima. Acum nu stiu daca a ajutat cu ceva asta dar nu se stie ..sotul i-a vazut si inimioara ca un punctulet alb ce pulsa eu nu eram prea emotionata si fericita. Eu doar le-am auzit
diana_popa27 spune:
Asa ca stai linistita in legatura cu activitatea cardica ca depinde de f multi factori din cate am inteles , de medic de cat e de experimentat, de aparatura , de pozitia copilasului etc. Eu eram panicata ca am mers la privat si avea aparatura f buna..dar dupa cum ziceam m-am stresat degeaba BB era si atunci in grafic doar ca nu aveam noi "vizibilitate"
diana_popa27 spune:
apropo de simptome, in afar de sanii f f grei eu am aciditate gastrica ingrozitoare, am crezut ca sunt greturi dar de fapt e reflux gastric, acum ma indop cu biscuiti si covrigei si nu mai mananc nimic din ce er putea provoca aciditate e muuuuullltt mai bine ca sapt asta am fost terminata si nu am mers nici la lucru de frica sa nu pe acolo dar de doua zile sunt k ... rezonabil cel putin