Burtici de mai-iunie 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
mcoca spune:
Daaa, rau de tot :). Am inceput sa ma uit cu Maya la Anastasia :), dar din pacate a venit ora de culcare si vedem maine.
Eu sunt calare pe raportul meu, si de aia bantui pe aici :(((.
Vicky si Printzesone
carmen333 spune:
eu am insomnii..
Pai daca nu ai voie sa iei antibiotic in trim I, de ce se mai face urocultura si secretii col? Mai ales ca daca ies negative, le repeti! Si ca poate nu ai simptome!
De cand sunt insarcinata, umblu cu servetele umede dupa mine, si cu tampoane de zi. Seara trebuie sa intru in cada si sunt atat de obosita uneori! ca mi-e chiar greu. Am citit ca unele avem secretii mai abundente pe motiv doar de sarcina. Sau, poate e de la tratamentul cu ovule. Gineco nu exclude infectie. Trebuie sa merg sa vad...
Azi am luat prima data pantaloni de gravida. Super comozi!
Somn usor! Merg sa incerc si eu.
13 saptamani+ (maine 14!!)
piticutz spune:
vai, mai burticilor, v-am pierdut sirul la scris :(
nu am apucat sa intru de saptamana trecuta, am avut niste zile de cosmar, am lucrat foarte mult, de-abia am apucat sa imi fac somnul si sa merg la lucru, m-au durut muschii abdominali ca de-abia am putut umbla, nu vad altceva in fata mea cand nu sunt la munca decat perna, nici pe net nu m-am uitat
mie mi-au iesit analizele toate bune, azi m-am programat la sequential screen (cred ca in Romania ii zice de translucenta nucala)pe 29 noiembrie, pe 30 am iar programarea la doctor de 12 saptamani.
va pup pe toate si va doresc numai bine, sarcina cat mai usoara si mai intru eu pe-aici cand mai apuc (acuma azi si maine am liber)
Miche spune:
Buna dimineata burtici !
Vicky, mi-ai dat o dispozitie romantica pt azi
As face o modificare versurilor si as canta bb-lui refrenul 'baby I can feel your hello" in loc de 'halo'
na! ca m-ai inspirat !
Flafi, merci dar n-am parola la mailul comun, am doar la picasa. E aceeasi?
Vio , ti-am trimis PM cu nr de telefon, daca vrei sa vorbim despre amnio.
Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Maria, felicitari pentru optimism si multumim pentru grija fata de noi
Cred ca toate avem spaimele noastre, si toate ne dorim copii sanatosi !
O sa vina si randul tau !
Miche 13+ si
Darius (26.11.2004)
DenyAnd spune:
Buna dimineata dragi burtici...
...in sfarsit am "pus" mana pe o retea de net calumea si am acces la el de cate ori vreau eu si cand vreau
In weekend nu am avut acces deloc la net, si am ramas in urma cu cititul
Noi suntem bine, crestem.
Am luat si rezultatele de la DD, asa cum m-am asteptat: risc scazut la toate cele 3 trisomii, sau cate sunt acolo, 2 parca. Nu ma tin minte.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
12+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Ma pun sa citesc din urma
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
12+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
be_one spune:
Buna dimineata!
Crina draga, pt infectia urinara e f bun si ceaiul de merisor - pe care il poti gasi la plafar. La fel, tinctura de strugurii ursului, administrata cate 10 pic de 3 ori pe zi, dupa masa la 15-30 min.
Nu e un sfat medical, dar e experienta unei mamici care s-a vindecat asa. Mai ales ca nu esti grabita cu antibioticul, merita sa incerci.
Multa sanatate!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 13+