Gemanutzele in asteptarea lui Mos Craciun!
Raspunsuri - Pagina 4
buflea spune:
Azi e marti, 11 Decembrie ... Doina, sper ca esti bine. Sa ne dai un semn cand poti misca degetele pe tastatura.
doinabita spune:
Buna,
Am ajuns vineri acasa.Initial mi-a spus dr ca imi da luni, adica azi drumul dar joi stiind ca pe we ea nu este i-am spus ca: daca totul e ok, imi da vineri "liberarea"? Am mers la pansat si dupa ce a scos 3 fire a zis ca e ok si mi-a dat vineri drumul acasa. Pe 19 sot resul de fire. M-am pricopsit de la sonda cu o "jena" nasoala...infectie urinare, fac tratament cu Cuminol de 4 zile si mai nimic modificari.
Sa zicem ca am trecut si de hopul asta.
Voi ce faceti ?
buflea spune:
Doina,
Imi pare bine ca a trecut ... Cum a fost ? Ce au spus doctorii ?
Infectia urinara trebuie sa treaca si ea, Cuminolul este foarte bun si din cate stiu se face tratament indelungat cu el ... stiu cum e cu infectia urinara, am facut si eu una asta vara in Romania.
Gata, ai incerdere ca se sfarseste anul si cu asta toate necazurile ... iti doresc numai bine.
doinabita spune:
Buflea, cum sa fie...dureroasa, chiar si cu calmante dupa, tot a durut al naibii...Doctorii au spus ca a iesit OK. Mai am un hop la sf. lunii ianuarie cand merg la control sa iau rezultatul la tot ceea ce a scos din mine-patologic...Doctorita m-a asigurat ca din cate a vazut pana acum nu e nimic canceros.
Mercedes spune:
doina-bine ca ai scapat cu bine!
Va urez un craciun fericit alaturi de cei dragi si desigur multa sanatate!
buflea spune:
Si eu va doresc Craciun Fericit si un an mai bun ca 2012.
Doina, sper ca esti bine si te recuperezi pe zi ce trece.
doinabita spune:
Craciun Fericit!
Sunt bine, ma recuperez usor...
Voi ce faceti?Cum a fost de Craciun?