*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza, dar cu vorbitul cu o persoana straina cum stati?

A mea se fastaceste de numa' si foarte greu prinde curaj sa ceara ceva de la un strain. Sa zic ca le da cineva biscuiti, nu noi din familie. Pai ar vrea si ea ca deh pofteste dar nu s-ar duce sa-l ia. O pune chiar si pe Iulia sa-i ia si ei, ceea ce ma cam enerveaza sincer. Sora mai mare cam face deja pe avocatul ei fara sa i se ceara dar sa puna pe cea mica e ceva ce nu imi place. Ieri a prins curaj si a spus multumes unei vanzatoare dupa ce si-a luat jucaria.
Sau dimineata cand mergem la gradinita ea nu vrea sa salute. La plecare isi ia ramas buna dar la sosire trebuie sa se acomodeze putin si dupa aceea intra in vorba cu ceilalti.

Ah pai zi asa Micky deci la al treilea nu se mai agita parintii cu alfabetul. Ce usurare ...
Dar pe de alta parte ne tin in priza cu disputele lor si trebuie sa fim intre ele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! ANDREIUTE SI ANDREI! cu multa santate si reusite pe toate planurile

Mergi la inceput

Ia poftiti la o prajiturica si o !

sarbatoritilor de azi Matei si Sara si celor care serbeaza ziua numelui!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

La multi ani tututror Andreilor si Andreelor!
Am avut si noi azi tort, deci va poftim

Otilia, persoanelor necunoscute nu le vorbeste, dar prietenilor nostrii da, chiar daca ii vede sa zicem o data pe luna. vanzatoarelor nu le vorbeste, daca intra cineva in vorba cu el nu raspunde, in schimb daca i se ofera ceva, se duce si ia , daca il rog sa multumeasca..o face stand cu spatele . Prietenii nostrii spun ca au inceput sa inteleaga mai mult din ce zice, dar s-ar putea sa se fi obisnuit cu el. Daca vorbeste calm si e atent la ce zice, spune multe cuvinte inteligibil (nu corect), dar cum el este mereu repezit..nu-i prea iese.
M-am hotarat sa schimb logopedul. Am gasit un centru mai aproape de casa si merg cu el la un control sa vadem cum se intelege cu persoana respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

LA MULTI ANI! cu ocazia Sf. Andrei tuturor cozonaceilor care poarte numele de Sfant.
Multa sanatate si tot ce va doriti.

La multi ani dragi cozonacei.

Matei de mariana28
Sara Andreea de IuliaCospy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

o felie de tort de la Anto pentru toti a facut 2 anisori!

Mergi la inceput

La multi ani frumoaso. Sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parinti. Tot binele din lume.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

o felie de tort de la Anto pentru toti a facut 2 anisori!

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel si Antonia Stefania

Mergi la inceput

La multi ani dragi frumosi cozonacei.
Teodora de aleinad.g
David Bogdan de gabriellag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Thea!
La multi ani, Anto!

Mergi la inceput

Thea si Anto!

Mergi la inceput