*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*
Raspunsuri - Pagina 11
oceanborn spune:
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Noi suntem raciti toti, Thomas a avut otita , nici el nu prea face febra.
Eli:o pereche de aripi. (poti intelege cum vrei: fiecare femeie e un inger, are suflet de inger..)sunt versuri dintr-o melodie
eliza_cri spune:
oceanborn multumesc de traducere si sanatate sa va reveniti cat mai repede
La multi ani! Madutza_bra pentru Cristi sa fie sanatos si iubit
urz de azi LA MULTI ANI! Otiliav, Futuremother sa fiti sanatoase asta este tot ce conteaza. va pup si va imbratisez
fetelor eu va urez de pe acum sa vina un AN NOU Fericit! si tot ceva doriti voi sa se realizeze in anul care vine.
madutza_bra spune:
Multumesc mult pentru urari!
De acum ne putem muta la un alt capitol din viata cozonaceilor nostrii: In floarea copilariei , imi place asa mult motto-ul acestei perioade...Ramas bun bebelusie, bun venit copilarie!!!
imi aduc aminte acum 4 ani cum ne-ati asteptat si pe noi sa ajungem acasa si apoi ne-am mutat la scutece
Sper si eu din suflet sa tinem animat acest topic si sa impartasim intamplari din viata copilasilor nostrii.
Va pup!
monicus spune:
La multi ani cozonacel drag. Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata.
Cristian de madutza_bra
monicus spune:
Cum ti-ai petrecut ziua de nastere si cum sunt sarbatorile prin nordul continentului? Ce fac minunile?
Pupici
Imi place semnatura ta. :)
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Multam Monica |
manumanu spune:
Dragile mele, va doresc sa aveti in 2013 si mai multe bucurii si impliniri decat in 2012, copiii sa fie tot mai mari si mai minunati, iar voi sa infloriti si sa va bucurati de multa iubire!
La multi ani!
monicus spune:
La multi ani!
Sa aveti parte de tot ce va doriti in noul an si toate visele sa vi se indeplineasca si multa sanatate.