Concurs Miss Odiseea Sarcinii - editia 2a
Raspunsuri - Pagina 4
Anda08 spune:
Se poate vota! Albumul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Miss Odiseea Sarcinii editia 2" target="_blank">AICI
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
laurayou spune:
buna
nu pot deschide fisierul atasat GHID DE UTILIZARE JURNAL DE SARCINA.
intru de pe telefon ma poate ajuta cineva expicandu-mi cum sa scriu.
sunt o viitoare mamica 15 saptamani
megbeng spune:
e ok sa imi pun la semnatura link catre poza mea de concurs? regulamentul nu pare sa interzica treaba asta, dar sa fiu sigura, totusi..
Ce mai povesteste Ana...
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui megbeng e ok sa imi pun la semnatura link catre poza mea de concurs? regulamentul nu pare sa interzica treaba asta, dar sa fiu sigura, totusi.. Ce mai povesteste Ana... |
eu stiu ca da, e ok. cel putin la concursurile la care am participat eu pe DC, da, se putea.
Anda08 spune:
Castigatorii vor fi anuntati la acest topic - mai asteptam cateva voturi
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
MACARIE spune:
Am trimis si eu e-mail si nu am primit inapoi confirmarea .....
de curioazitate , l-ati primit ?
-------------------------------------------------------------------
Anda08 spune:
MACARIE - trimite-mi un PM si spune-mi de pe ce adresa de mail ai trimis
MARI34 spune:
Buna am trimis mesaj la voi mai demult pt concursul gentuta dc,ca sa activez contul de acolo,nu am primit nici un raspuns,de ce/? sau e alta adresa de mail? care?