Pierdera dopului in sarcina

Pierdera dopului in sarcina | Autor: patrycia82

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor
Am si eu o intrebare.Stie cineva cum ar trebui sa arate cand eliminan dopul gelatinos ? Eu sunt insarcinata in 33-34 saptamani si astazi am gasit pe chilot ca un fel de mucozitati ca cele ce le eliminam din gat.Era transparent la culoare si cam cat amprenta degetului mare.Peste o saptamana trebuie sa merg la urmatorul control ...,daca stie cineva va rog sa imi raspundeti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Din ce-am auzit dopul e mai mare decat ce descrii tu. Poate ai eliminat doar o particica din el. Nu ar fi mai bine sa suni medicul sa intrebi, poate te cheama mai repede la control. Prietena mea a pierdut dopul la 35 sapt si a nascut la 39.

19+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Si eu cred ca ar trebui sa te duci urgent la medic sau cel putin sa dai un telefon. Eu am pierdut dopul cam cu o saptamana inainte sa nasc, insa nu mi s-a declansat nasterea, doar ca aveam cezariana programata .
Eu am pierdut dopul pe parcursul a cateva zile... intai niste cheaguri de sange, apoi secretie gelatinoasa cu sange, apoi maronie si la final bucatele de gelatina transparente si inclolore... Probabil ca va trebui sa nu mai depui efort si/sau sa stai in pat pana la nasti...
Iti urez sa ai un bebe sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrycia82 spune:

Buna.Va multumesc de raspuns.Am urmarit si astazi ,si am mai gasit tot asa transparent.Programarea imi este facuta pt luni,dar maine dimineata ii voi da un telefon doctoritei sa ii spun.Cel putin sa scap de o grija. La prima sarcina nu am avut probleme sa gasesc asa scurgere pe chilot ca cea de acum...

Mergi la inceput