Exploatarea imaginii copilului
Raspunsuri - Pagina 2
portocalia spune:
si un raspuns on-topic, la articolul vizat: mie mi se pare ca se judeca aici niste fapte din anii '70, cu morala (si legile) anilor 2012. care morala, e mult mai rigida si mai pudibonda. nu zic ca-i mai buna sau mai rea, e altfel. in ziua de azi, nicio revista erotica n-ar fi publicat un continut ce i-ar fi putut aduce un proces de pedofilie. no way, cred ca se feresc ca de dracu' de asta. pe atunci, au fost publicate de penthouse si nimeni n-a avut nimic de obiectat la vremea aia. ei, asta ar trebui sa spuna ceva despre cum erau vremurile, morala, arta si cultura.
b.nica spune:
Exista din partea unor mame, cu grave frustari personale, niste reactii toxice care distrug copiii lor.
Este suficient sa amintim nebunia americana cu acele fetite care intra in competitiile "toddlers and tiaras"!
Aici am declansat la un moment dat cand se disputa un concurs cu poze de copii o disputa cand am semnalat o poza a unei fetite care era TOTAL nepotrivita pt. un copil minor.
Categoric, intimitatea unui copul trebuie protejata de societate daca parintele este inconstient!
portocalia spune:
si apropos de ce zice b.nica: nuditatea copiilor e o chestie tabu, dar concursurile alea ingrozitoare si absolut obscene, cu fetite machiate si imbracate ca niste prostituate, sunt absolut ok, sunt un spectacol chiar! dar hey, no nudity! nu vi se pare ca-i ceva in neregula aici?
(nu mai vorbesc de intreaga panoplie a bunurilor de consum gen machiaje pentru fetite, meshe, parfumuri, lacuri de unghii, pantofiori cu toc, sutiene pentru fetite de 6-7 ani. astea sunt ok, dar va rog, no nudity la plaja!)
lavi02 spune:
Ba da, mie mi se par horror concursurile alea, mi se pare nepotrivit si imprimeul tip leopard la copii, si slipul tanga, si oja pe degetele, samd. Dar consider ca in public, pe plaja un bebe trebuie sa stea macar cu pampers iar un copilas mai mare in costum de baie. Din 2 motive: 1. Sa nu fie expus pedofililor sau persoanelor "binevoitoare" care fac poze cu copiii altora si apoi le posteaza pe net si 2. Pentru a proteja intimitatea omului din el.