Exploatarea imaginii copilului
Va apare si un film pe tema asta ...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/eva-ionesco-playboy-cere-mamei-daune-pentru-fotografiile-erotice-din-copilarie-1010880.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b11
oribil. Cum poate o mama sa faca asa ceva?
Raspunsuri
Donia spune:
Si idiotii de la Evenimentul publica pozele??? Ca sa perpetueze prostia mamei si sa mai scoata un ban din pozele nud ale unei fetite de 11 ani?
Mi-e scarba de jurnalismul asta.
iulia_b spune:
Eu le-as da macar o amenda si tuturor care-si lasa copilul in fundul gol la mare, ii fotografiaza si cu mandrie le pun pozele pe facebook.
Letitia1 spune:
Citat: |
Eu le-as da macar o amenda si tuturor care-si lasa copilul in fundul gol la mare, ii fotografiaza si cu mandrie le pun pozele pe facebook. |
Like. Complet de acord.
capcaunul spune:
Noroc ca Lewis Carroll a trait cu un secol si ceva mai devreme. Caci altfel astazi am fi citit copiilor doar Aventurile lui Alice in tara cu zabrele.
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b Eu le-as da macar o amenda si tuturor care-si lasa copilul in fundul gol la mare, ii fotografiaza si cu mandrie le pun pozele pe facebook. |
mie mi se par ingrozitoare costumele de baie cu sutien ptr fetite de 2 ani.
societatea nu evolueaza in directia buna, din punctul asta de vedere, serios!
portocalia spune:
mi se par ipocrite. sexualizeaza inutil un copil de 2 ani, care e INOCENT, apriori. ah, ca sunt dezaxati, care considera sexy un copil de 2 ani, astia sunt o minoritate bolnava. mi se pare gresit faptul ca societatea adopta norma acestei minoritati bolnave. pentru ca pana la urma asta se intampla. de teama pedofililor, copilasii sunt priviti DE SOCIETATE ca niste obiecte sexuale si sunt protejati aberant (si inutil, dupa parerea mea).
lavi02 spune:
Portocalia, am un contraargument referitor la sexualizarea falsa, cum zici tu: stii cati adulti am intalnit ( sau copii mai mari) carora le e rusine cu pozele cu ei nud de cand erau mici? Pana la urma trupul e tot al lor, chiar daca in poza e infantil, sunt aceleasi zone intime care sunt adulte acum.
Eu cred ca ascunderea in public a zonelor intime ale unui copil e o forma de respect pentru omul din el, adultul care va deveni. Daca el cand va fi mare va merge la plaja la nudisti e treaba lui, decizia lui de adult. Dar pana e copil eu am datoria sa-l protejez. Cel putin eu asa simt.
In schimb eu nu suport slipul tanga la fetite de 2-3-4 ani, asta da, mi se pare sexualizare precoce.
Cel mai practic si dragut mi se pare costumul intreg la fetite. Mai ales ca sunt si diverse modele copilaresti cu volanase, personaje desenate, bulinute, samd.
portocalia spune:
mie pudibondismul exagerat mi se pare dovada de mari frustrari in adancuri si o sursa de probleme in viitor. iar ca adult, sa-ti fie rusine cu pozele nud de la un an, mi se pare aiurea rau. in fine, nu pretind ca detin vreun adevar aici, doar ca mie, protectia asta excesiva a copiilor mi se pare ca are efectul contrar: ii sexualizeaza. si asta nu e OK.