Happy Hour

Happy Hour | Autor: aniastef11

Link direct la acest mesaj

trist si carambolesc....
dupa inmormantare, la Happy Hour ...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/anca-pandrea-rupe-tacerea-dupa-inmormantarea-lui-iurie-darie-marturii-cutremuratoare-1010759.html
Marutza asta nu are nici un pic de rusine??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniastef11

Marutza asta nu are nici un pic de rusine??


Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dar tu de ce te uiti la emisiune?

Bine, ar mai fi intrebarea de ce s-a dus Anca Panrdea la emisiune? Marutza de mult nu mai are nici o limita, dar ea de ce a acceptat sa se expuna asa?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Si asta de foarte mult timp.Maruta care facea Tonomatul de pe 2 e la ani lumina de cel de la Pro. edit-Revin,ca am citit ce a scris Laura.Exact de asta nu ma mai uit la el si la alte emisiuni tip circ ieftin.Daca le-ar scadea drastic ratingul, ar schimba si ei formatul.Atat timp cat lumea se uita la orice ,nicio sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniastef11 spune:

@Laura25 nu trebuie sa te uiti la Marutza neaparat ca sa vezi ce e pe acolo pentru ca scanand cu telecomanda printre posturi ai suficient de mult timp sa vezi ce mizerii se mai dau in emisiune.

Si cum a putut sa vina dna Pandrea,la nici 24 de ore de la inmormantare la o emisiunea cu numele Happy Hour?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Haideti sa nu o judecam pe Anca Pandrea pt ca nu suntem in pielea ei.Tocmai ce l-a pierdut pe omul vietii ei,iar durerea,deznadejdea le traim fiecare altfel.Poate ca ei i-a ajutat un pic sa vorbeasca,sa se mai descarce intr-un fel.(din ce am vazut in reclama emisiunii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

ma uitam la poza din articol: iurie darie in agonie pe pat, anca pandrea il saruta demonstrativ, imbracata in bluza de marinel si cu ochelari de soare pe cap (wtf????).

nu vreau sa pornesc vreo discutie teoretica, dar merita totusi amintit: de ce apare poza cu un om in agonie in ziar??? v-ar placea cand sunteti batrani, decrepiti, nu mai stiti de voi, cu o zi inainte sa muriti (poate), sa va pozeze cineva si sotia/sotul sa dea poza spre publicare ziarului "libertatea"?

cat despre faza cu happy hour, nu pot decat sa rad (trist, evident). avand in vedere antecedentele, nu ma mira. dar jalnic, da.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu prea ma uit la TV.... insa de Maruta am o parere

Iar ea, Anca Pandrea, mi s-a parut mereu cam dusa cu pluta ...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

nu ma pot uita la filmulet... ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Mie Maruta mi se pare de departe cel mai antipatic personaj din televiziune. Cand era la TVR2 a avut cateva initiative laudabile (cum a fost campania anti-playback), insa cred ca banii si faima l-au schimbat in rau. Asa barbat barfitor mai rar mi-a fost dat sa vad. Parca e o catza, ii place la nebunie sa bage zazanie intre oameni, n-are nicio limita! Parca scoate ce e mai rau din invitatii lui!

In intervalul orar respectiv (18-19) de regula stau in pat si ma odihnesc, asa ca butonez telecomanda. Uneori are invitati interesanti la Happy Hour, dar are un talent aparte de a distruge orice interviu, asa ca eu n-am rabdare sa ma uit mai mult de 5 minute. Nu lasa invitatii sa vorbeasca, ii intrerupe, pune intrebari impertinente, face farse tampite, reia aceleasi clisee...De cand cu saga cu Oana-Pepe, Luciu, Clejanii, Ioana Tufaru (are el cativa clienti abonati in emisiune) nu mai pot sa-l vad in ochi.

As fi cea mai happy daca nu i-as mai vedea mutra pe micul ecran!

Si eu am aceeasi impresie despre Anca Pandrea, cred ca are ceva la mansarda... Laudabil devotamentul cu care si-a ingrijit barbatul, dar parca la varsta ei, anumite excese si efuziuni in public nu-si prea au rostul. Daca la un miliardar excentric ca Tantareanu mai intelegi cat de cat, la o femeie de aceeasi varsta parca te-ai astepta la mai multa decenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carra spune:

Sincer, un mahalagiu mai mare decat Maruta e greu de imaginat. Pacat, ca nu e baiat prost, dar ce face pentru audienta e absolut jenant, penibil si de prost gust. (Evident ca si invitatii au vina lor, ca se preteaza la asa ceva...)

Ma intreb ce parere are Andra, care mie imi place - e fina, frumoasa, talentata... Cum de accepta "prostituarea" TV pe care o practica sotul ei?

Mergi la inceput