**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!**(3)
Raspunsuri - Pagina 2
denisa220972 spune:
Merci pentru cofe!
Ma uit cu stupoare ca nu-mi vad mesajul de aseara, oare pe unde l-am postat
O zi numai buna de stat in casa la caldurica( caldurica am , nu ma lasa obligatiile acasa)
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mai este cafea bineintelesDelia plange fara motivsi ma cam enerveaza http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ce sa spun....
Eu am "citit-o" pe Bianca . Cand refuza sa plece la gradi o face din doua motive: primul ar fi ca a fost certata de doamne iar al doilea ca a suparat-o vre-un copil...
Las un videoclip emotionant pregatit special pentru sarbatorile de iarna ce vor veni .
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui denisa220972 Merci pentru cofe! Ma uit cu stupoare ca nu-mi vad mesajul de aseara, oare pe unde l-am postat O zi numai buna de stat in casa la caldurica( caldurica am , nu ma lasa obligatiile acasa) Denisa220972 mamica puiului Denisa Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
Salutare !
Denisa, a fost postat in capitoul anterior dar pentru ca au fost probleme la editare il poti vizualiza pe prima pagina din capitolul curent .
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Eu dardai de frig, e un vant in bucuresti de mama mama http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Dc? Nu v-a dat drumul la caldura?
Multumim lui DD, la munci CT, acasa CT si gradinita are CT. E oare adevarat ce se zvoneste ca vin geruri napraznice dupa 20 Decembrie ?
denisa220972 spune:
MarianaPop nu, nu trebuia sa aiba data de 13.11.11.
cine stie pe unde o fi, fiindca aveam mai multe pagini deschise.
Frig este si la noi, dar in casa duduie centrala
alina_satena spune:
Astazi avem intalnire la sala palatului cei care am facut campanie si va voi parasi un pic mai devreme.
Ieri cand am aflat ca trebuie sa merg mi-am sunat soacra sa o rog sa o ia maine pe Delia de la gradi si ea mi-a replicat ca merge la dansuri si nu poate wtfsi se mai da mare bunica ca o iubeste si bla bal-uri de genul.
Astazi de dimineata mi-a facut Delia un show la gradi de toata frumusetea numai vroia sa intre in clasa,numai imi dadea drumulsa plec am fost asa trista
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Astazi avem intalnire la sala palatului cei care am facut campanie si va voi parasi un pic mai devreme. Ieri cand am aflat ca trebuie sa merg mi-am sunat soacra sa o rog sa o ia maine pe Delia de la gradi si ea mi-a replicat ca merge la dansuri si nu poate wtfsi se mai da mare bunica ca o iubeste si bla bal-uri de genul. Astazi de dimineata mi-a facut Delia un show la gradi de toata frumusetea numai vroia sa intre in clasa,numai imi dadea drumulsa plec am fost asa trista http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Buna dimineata ! Succes la sala...daca iese ceva si de data asta atunci e bine . In privinta bunicii..., nu cred ca nu si-ar iubi nepoata, observ doar ca-i place sa te refuze pe tine, ma gandesc ca daca ar fi rugat-o sotul tau....
Imi pare rau de micuta Delia , imi aduce aminte de perioada cand si Bianca era la cresa. O sa treaca si asta si o sa fie bine .
MarianaPop spune:
Eeei, sa va spun una buna, mamica tripletilor s-a hotarat in sfarsit sa-si duca copiii la medic si sa-i tina si acasa pana le trece tusea . Deja mai "bateau toba" si alti copii.... Dna educatoare m-a anuntat ca e un caz in grupa de varsat de vant. Am si visat ca Biculina era deja plina de bubite .
Aseara am fost la cu familionu', mi-am cumparat o pereche de botine negre si o scurta rosie . Ce mai...sunt super multumita . Mai vreau....