Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami eu eram cu telescopul si l-am luat de pe net din Anglia, dar exista pe net si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy nu te stresa, va manca ea si nepasat cand va vrea, am mai vazut copii de-astia, isi revin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt urari!

La multi ani sanatosi si fericiti ,Daria!

Rox..da, bem:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, Davidutz! Sa fii sanatos si fericit! O imbratisare mare de la noi!

Daria nu e bine, e iar cu muci galbeni si vascosi, nici doua saptamani nu sunt de cand ii trecusera ceilalti, am citit aici, pe DC, ca blestematul ala de stafilococ da muci galbeni-verzi, care sufoca, exact asa e si ea acum...

Ne pregatim pentru serbarea de la gradinita, 3 tinute avem de schimbat, de la costum national s-a ajuns la alta varianta, ca educatoarea ei e internata de ceva vreme cu baietelul ei la Bucuresti, copilul avea ceva grav rau, nu se stie ce. Asa ca... alti bani, alta distractie.

Ne pregatim si de plecat la mama, sa vedem cand apucam, vineri dimineata avem serbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, fetelor, pentru urari, a mea e mare nazdravana, e intr-o perioada de tantrumuri, si o apuca si pe strada, si in magazine, si, daca nu-i fac eu pe plac, ii fac altii, straini, si uite asa se duc pe rapa regulile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani David si Daria! Sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la multi ani David si Daria
sa fiti sanatosi, sa aveti parte doar de impliniri si sa va bucurati parintii!!

crisspy e furazolidon de copii? sau din ala normal?
am inceput sa ii dau si debridad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

NARCISA , o mai asteptam pe mami pe la noi, daca ne mai citeste .

Porumbita nu e pt adulti, e concentratie mai mica din cate stiu eu. Eu i-am dat si Andrei in vara (avea 1 an atunci)pt diaree si a functionat perfect. Sanatate multa!

Ioana (Asparagus) am vazut pozele pe FB, Bianca este superba , iar Lucas e maaare gospodar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna tuturor.
Ocupate cu pregatirile de Craciun?

Eu is multumita ca am reusit sa cumparam cadourile principale pentru copii (tablete), ca nu mai gaseam pe nicaieri si am crezut ca ramanem fara.
Mai am de luat un bebelus cu suzeta pentru Ilinca si cadouri pentru adulti :). Deci o groaza.

Narcisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La Multi Ani, David!
La Multi Ani, Daria!
La Multi Ani, Narcisa!

Eu nu am mai intrat zilele astea ca am avut ENORM de mult de lucru - nu e de plans deloc, ca saptamana viitoare, fiind plecata, vor fi doar cheltuieli, nu si incasari la "firma" , macar mi-am scos parleala cu saptamana asta care nici macar nu s-a terminat!

Sunt happy tare ca am terminat cu cumparaturile de sarbatori, am luat cadouri la toata lumea - si-s multi, taica, noi trei, soacra, socrul, sotul soacrei si sotia socrului , 2 cumnate fiecare cu al ei, plus 3 nepoti de cumnata si un frate vitreg al lu al meu Si cum ii vedem pe toti, asta e... mergem incarcati Traiasca Eurostarul, ca duce saracul tren!
Maine cat duc baietii pisicile la "gazda" (o prietena care se va ocupa de ele cat lipsim noi) eu voi impacheta cadourile, felicitarile au fost deja scrise si trimise, iar vineri seara vor fi doar bagajele de facut si gata. Abia astept o saptamana de relache, in care sa nu ma sune nimeni, sa nu ma cheme nimeni la vreo politie, tribunal sau spital...ce bine o sa fie

Maine avem si noi serbare la gradi, de dimineata. Can't wait!

Sanatate multa la toata lumea, mari si mici, si spor la pregatiri! Nu mai e mult si vine mosu'!

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput