Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La Multi Ani, Ana-Maria de BillyBilly!

Selene, las' ca e bine ca mananca fata, sa ii fie de bine

Ledi, sper ca sunteti ok.

Deci distractie de zor la zapada, bulgari, saniute, oameni de zapada, veselie mare!! La noi inca nu e zapada - ca 2-3 centi de nea pe deal nu putem numi zapada. Dar avem promoroaca destula, si polei, noroc ca se pare ca anul acesta s-a pregatiti consiliul si s-a dar de zor cu nisip pe drumuri.

Good news: am terminat de cumparat cadourile lui Mister, plus majoritatea cadourilor pentru "restul lumii" - acum mai trebuie si sa ajunga, sa vedem cum se va comporta amazonu' anul asta.
Tot good news: am aranjat petrecerea pentru ziua de nastere a juniorului (o facem in al doilea weekend din ianuarie) la locul de joaca, duminica ne ducem sa luam invitatiile si sa le distribuim la copii.
Tot weekendul asta punem si bradul, decoratiunile de sarbatori (si apoi la ceas de noapte va trebui sa ne apucam sa impachetam cadourile)

Vesti proaste nu avem

Multa sanatate la toti, si mari si mici!

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

David e cu muci si ragusit,dar vestea buna e ca nu are varicela.
Dark,imi plac planurile voastre,dar mai ales ca nu aveti dom'le vesti proaste.

Selene..eu n-am inteles,is si obosita ca-s treaza de la 6 dim..de ce a fost o zi nasoala,ca a mancat fata?Sper ca sunteti bine.

Ana-Maria de Billy,daca ne mai citesti.

Eu am avut o zi groaznica..de la 6 dim pana seara..o zi de 13 cu adevarat!..
Va doresc o seara placuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Nuuu, Ledi, nu de aia, dar mi-a fost tarsa sa scriu cate s-au intamplat ieri, parca jucam intr-un film cu prosti, zau de nu.

Da' zic totusi esentialul:

Am avut de trimis niste acte si a trebuit confirmare telefonica de la destinatar, care locuieste in strainatate. De pe telefonul meu mobil nu pot efectua apeluri in strainatate. Am mers la Posta, nu au aceasta optiune. Am cumparat o cartela telefonica, sa sun de la o cabina. Prima cabina: cartela invalida, o data, de doua ori, a treia oara o ia, dar... nu tasta cifrele. A doua cabina, cartela invalida, o data, de doua ori, a treia oara o ia, sun... "apelul dvs. nu poate fi procesat". Sun iar, raspunde una, zice ca numar gresit. Sun iar, "apelul dvs. nu poate fi procesat".

M-am 'niervat si am venit acasa.

Sa mai zic ca duminica socrul s-a dus sa voteze si a cazut in drum. Oameni, Salvare, internat cu diabet. Ieri, soacra-mea a coborat scarile pana in vecini si a cazut, si-a prins laba piciorului intre barele de la balustrada.

Noah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza.
Selene..zen,zen,zen..zic eu care am fost cu nervii prastie ieri..ahahaha..bine,eu m-am certat cu o groaza de lume,incepand cu enelul,raja(ca n-am avut apa de nici un fel) si terminand cu rds-ul..unii m-au lasat fara curent,in conditiile in care eu cu asta ma incalzesc..iar ailalti nu voiau sa-mi dea detaliile de la cont,ca e sotul e titular si nu eu si sa sune sotul..sotul care evident ca nu putea..Cel mai tare m-a secat ca mi-am consumat si credit si minute,ca ma tineau cate 30 min cu muzica la tel si nu raspundea nimeni..o data,de doua ori..de 3 ori..sa aud dupa 2 ore de stat la telefon..''speram sa vina curand''!si poc,inchis telefonul.
Dar azi sunt ok,mai putin ca dupa frigul indurat ieri stand prin statiile de autobuz ma dor ovarele,da-s ok..starea mea de zen a revenit:).
Sanatate socrilor si tie multa putere..cum ziceam,a fost,a trecut..acum zen,zen,zen :)
Ia zi-mi,ai rezolvat lista Mosului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

Ana-Maria

Selene sanatate alor tai! Tare as vrea sa vina si la noi ziua aia in care sa ma vaiet ca au mancat mult , mai ales la Andra.

Dark frumoase planuri, sa iasa asa cum le-ati planificat

Ledi imi pare rau de ziua de ieri. Sanatate lui David , ma bucur tare mult ca nu e varicela. Si noi am fentat-o, a fost un caz in grupa lui Razvi dar vad ca nu s-a lipit nimic de el si nici nu e vaccinat.

In schimb, bineinteles ca a reinceput cu tusea . A stat 2 saptamani acasa si luni l-am dus la gradi, luni seara tusea. A mai fost marti, miercuri pauza, ieri a fost la gradi iar si azi-noapte a tusit intr-una de la 5 la 7. Azi sta acasa si m-am pus cu aerosolii pe el sa se faca bine pana marti ca avem serbare la gradi, vine Moshul, i-am luat costum de pitic...ce mai, tot tacamul si zau ca nu as vrea sa o rateze si p'asta.

Iarna asta cred ca o sa frecventam gradi pe sarite, o zi da una ba. Si din cauza racelilor, dar si pt ca mami nu o poate scoate pe Andra pe orice vreme afara sa se duca sa-l ia de la gradi. Mey si au o caldura in gradinita aia, stau in tricouri si pantaloni scurti si pana ii imbraci ca sa-i duci acasa transpira de numa'. O sa se invoiasca sotul de la servici sa-l ia la 4 de 2-3 ori pe sapt dupa care se intoarce la munca...belea o sa fie cu traficul din Buc

Cel mai frica imi e sa nu inceapa si Andra ca abia ce si-a mai revenit dupa pneumonia de sapt trecuta...nu mai zic ca nu mai vrea sa mai manance ca inainte si cand simte biberonul noaptea isi face sila si varsa. Pe bune ca nu mai stiu ce sa fac cu copilul asta, e cat o pisica lesinata, la 1 an si 4 luni are abia 8,2 kg , asta dupa ce reusisem inainte de pneumonie marea performata de a lua 500gr intr-o luna si ajunsese si ea la 8,5 kg.

Eu am terminat cu cadourile, adica asa cred...faza e ca Razvi si-a schimbat dorintele de cand am comandat eu jucariile, asa ca o sa vad ce ii mai iau.

fetele

Mergi la inceput

Colac peste pupaza, mi s-au stricat laptopul si telefonul mobil. Pentru laptop am comandat de 5 zile piese de schimb, inca nu au venit. Pentru mobil, daca vreau o oferta mai buna, ca sa nu platesc diferenta prea mare dupa utilizarea punctelor Thank You (nu-mi ajung numai astea pentru un alt telefon), tre' sa-mi schimb abonamentul. Iar transferul de date de pe un telefon pe altul (inclusiv mesaje si poze, nu numai contactele) ma costa 24 de lei, cu nush ce aparat special Orange.

Alt colac, al meu, mergand la ta-su, la spital, a racit, azi-noapte tusea, ii era frig si avea febra. Ceea ce inseamna ca tre' sa stea departe de copil, sa nu-l imbolnaveasca iar, copil care inca are muci.

Saptamana viitoare e si ziua ei, vineri e serbarea la gradinita (unde trebuie vreo 3 tinute), si tot vineri ar trebui sa plecam in concediul de Sarbatori.

Din cauza de aglomerare de lucruri si de situatii, am renuntat partial la un proiect.

Mergi la inceput

N-am definitivat lista de cadouri, Ledi. Pana la urma, tot porc vrea. Bine, o vrea si pe Tura sau Vura, aia cu ochelari, e urataaa... Si scumpaaa...

Daca nu gaseste frate-mio in Cluj porcul ala, iti zic.

Bebelusii aia, yogurtinis, s-au facut la Carrefour 32,45 lei, de la 65,90. Am inghitit in sec pentru cei 59,90 dati pe primul si, cu ajutorul cumnatei, i-am luat toate 4 fetitele - Terry Strawberry, Mary Cherry, Anna Banana si Cher Pear. Macar se joaca cu ele, zilnic le hraneste, le consulta, le aliniaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sanatate multa, bolnaviorilor! sa treaca repede si sa fiti sanatosi de sarbatori!

Eu gata cu cadourile pt copii, sunt linistita acum :)

Criss, nici Eva mea nu le are cu solidele, din ce in ce mai prost mananca, sper sa-si mai revina (ma gandesc ca o fi de la dinti)..

Selene, sanatate multa tuturor!

Ledi, sanatate lui David! bine ca le-ai rezolvat ieri pe toate pana la urma :*

Dark, vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Bebelusii aia, yogurtinis, s-au facut la Carrefour 32,45 lei, de la 65,90.

Selene, la voi sunt astia in carrefour? ca la noi nu...

edit ca s-a gasit!! merci de pont, colega mea zice multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Criss, nici Eva mea nu le are cu solidele, din ce in ce mai prost mananca, sper sa-si mai revina (ma gandesc ca o fi de la dinti)..

Problema mea e ca ea nu prea le mai are cu nimic

Evei sa iasa dintisorii usor, andra e de vreo 3 luni cu gingiile umflata in dreptul maselelor si in afara de super-bale nu se vede nimic.

Mergi la inceput