Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi am avut petrecerea pt robert (adica doar eu acasa cu cativa invitati, sotul joia vine la 22:00 de munca si oricum nu avea chef de socializare)
am pus pozele pe FB

vreau sa va intreb pe ce care ati folosit suzeta la licurici sau la bb2

cum prodecedati? ia-ti lasat sa doarma cu ea?
o scoateati dupa ce adormeau?

dc si ati alaptat noaptea cum faceati cand se sculau? intai suzeta apoi san dc nu mergea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Porumbita la noi numai Razvi a folosit suzeta, insa el a fost pe LP. O folosea numai cand era si la somn. Dupa ce adormea, i-o scoteam, insa pe la 6 luni si-o cauta singurel prin pat si si-o baga singur in gura.

Andruska nu a acceptat suzeta, de fapt ea abia a acceptat biberonul , si nu am insistat cu suzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La multi ani sarbatoritilor! Eu nu o sa pot tine pasul cu urarile asa ca zic o urare generala si cand pot mai ma strecor:)
A venit mosul si la noi; cel mare bantuia prin casa pe la 4, si la vreo 6 jumate l-a trezit si pe bondoc, care nauc din somn nu mai pricepea nimic si isi tinea mainile la ochi de nici nu vedea cadourile (ca doara asa se intampla in timpul saptamanii, deh se pastreaza pt trezit cu noaptea in cap in weekend).
Au primit jucarii din plus cu gainile turbate si dulciuri. Al mare a facut inventarul si nu a iesit iara bine mosul asta cu dulciurile ca nu am avut toti la fel:)))) I-am zis motanului ca poate o sa ii aduca mosul si o nuielusa si foarte mirat cica de ce, sa ma bata cu ea?:))) Nu am putut sa zic ca da ca mi-era ca se duce la scoala si zice pe acolo si cine stie ce mai cred aia. In rest toate vechi, ma stradui sa tin pasul cu tinereii astia ai mei si astept cu drag vacanta. Am sa imi iau zile si stam ca boierii degeaba:))) Alte noutati nu avem.
Va dorim multa sanatate si numai bine.
Porumbitasi eu le scoteam suzeta dupa ce adormeau, dar o cautau prin pat.
trupa de licurici veseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile.
Sanatate celor bolnaviori.
Miere,multa putere iti doresc..vad ca desi esti epuizata te gandesti si la bb 3,chiar 4?Bravo tie!
Noi ne pregatim sa-i sarbatorim ziua copilului maine..de fapt voiam luni,dar am aflat pe ultima suta de m ca tati pleaca,asa ca o facem maine cu totii.Pe 18 daca nu e musai sa merg la scoala,chiulesc si stau cu el..il duc la un loc de joaca,papam prostii si ii mai dau un cadou.I-am explicat ca-i facem ziua mai devreme ca sa fie si tati acasa..bine l-am zapacit de tot,ba ca i-o facem luni..ba ca duminica..ba ca nush ce,clar n-a inteles copilul nimic.
O sa facem sarbatorile in 2..primele sarbatori singuri,sper sa fie ok..asta e,nu avem incotro.
A venit Mos Nicolae si la David,dar nu am apucat sa-i fac poze pt ca el si-a pus cizmulitele la el in camera la geam si la 7 dim deja rasfoia cartile cand i-am auzit eu glasciorul..El voia un Mos Craciun de jucarie...noroc ca a venit matusi-sa si i-a adus si o jucarie si am dres-o cum ca Mosul a uitat sa-i lase lui jucaria si i-a lasat-o ei si ea i-a adus-o :)))).El a primit carti si cateva dulciuri,nu multe,ca inafara de biscuiti si pufuleti nu prea-i dau.Mai papa din cand in cand un kinder felie de lapte,un ou kinder pe care il vrea mai mult pt jucaria din el.Cam astea sunt vestile despre noi..O zi frumoasa va dorim.

Mergi la inceput

neatza..tot eu..
Am contramandat totul,nu-i mai facem ziua azi pt ca de aseara o tine numai intr-o febra de 39.Nu stiu ce are,dar nu pot da si altora :(...Sunt tare suparata..a plecat sotul sa ia tortul acum..sa nush..doar ca am platit pt el si e musai sa-l ridic..
In functie de ce are o sa-i mai tin ziua sau nu ..Imi pare rau ca ne-am pregatit si noi,s-au pregatit si prietenii nostrii,era si taica-su azi acasa..si mai rau e ca i-am zis si lui ca azi ii vom face ziua,ca vor veni copiii la el...si copilul va fi dezamagit sa vada ca nu-i asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

porumbita da poti da linistita Braul Maicii Domnului altei gravidute
doaqr sa ii explici cum e treaba cu purtatul
si mie imi place sa fie rasfatati cu cadouri
acum cat sunt mici
pt ca eu sunt convinsa ca apoi se vor mai raci si micsora cadourile
ca ei vor creste si vor avea cerinte mult mai mari care poate nu vor putea fi satisfacute
asa ca asta e fericirea lor

crisspy din pqacate nu poti face nimic pt faptul ca ii place doar mancarea pisata
eu am fortat-o pe antonia de la 6 luni la 1 an jumater sa manance bucatele
pana mi-a zis soacra ca asa a facut ea cu barbatu meu
declansandu-i din aceasta cauza o hepatita
ca manca cu sila
obligat
ei antonia nu manca de nici un fel
voma orice prindea bucata
asa ca eu ca mama
am ales ca sa ii dau pasat
si a mancat asa pana acum la 3 ani jumate
acum pot zice ca sunt multumita
de ea
mai mananca doar fructele pidsate
restul e ok
ceea ce mi se pare mega binbe
ca nu mai stiam ce sa ii combin pt pireuri
si a inceput sa mance singura
fara sa o fortez
putin cate putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ledi imi pare rau :(

cami ms.ii voi spune

ieri am facut pe mosu: ce hainute am strans de la prieteni am dat la 2 fetite si 1 baietel. nu stiu ei cat s au bucurat dar parintii lor au fost f incantati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffff ledi
sanatate multa bolnaviorului
da poate are doar rosu in gat
si nu se da la altii
poate nu e viral
si atunci e ok sa faci ziua daca el e vioi
antonia mea la febre din astea sta doar in pat si boleste

porumbita si petra are suzeta
ca am obligat-o eu sa o ia
ca nu o accepta
dar permanent a dormit cu ea in gura
si mie mi-a fost frica sa o las asa si o verificam mereu
noaptea i-o mai scoteam
dar acu doarme permanent cu ea
si-o cauta sau o da jos dupa cum are chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ledi, cum mai e David?

Mergi la inceput

Andreea,azi nu a mai facut febra,a fost doar subfebril...dar nu ma bucur inca ca fetita prietenei mele tot asa a avut febra cateva zile,o zi i-a trecut si apoi i-a aparut iar febra ..a mai facut 2 zile si abia apoi i-au aparut bubele..Posibil sa fie o viroza urata,posibil varicela..momentan nu-i pot da nimic inafara de antitermice,ca mi-e frica sa nu-i fac rau.In rest azi a fost vioi..n-a mai dormit nici la pranz.Noah,eu sambata cand am vazut ca doarme la pranz mi-am dat seama ca ceva nu-i ok..el nu mai doarme la pranz de mult,decat daca e bolnav..si cand m-am dus sa-l trezesc ca nu se mai trezea,l-am gasit cu febra 39,4..
Azi avea niste muci..verzi..dar nu de speriat..o sa vad zilele astea cum evolueaza..
Multumesc de intrebare...o zi frumoasa si sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput