Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

selene multa sanatate soacrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Micola, nu, nu avem deloc TV in casa. DAca ma uit eu la un film, serial o fac pe pc cand dorm copiii . Noi asa ne-am obisnuit.

Selene, sanatate soacrei tale

:)) tare AIdan cu nevoiele lui private :)). Ai baiat mare mami!

Cami, am vazut ca mi-ai scris pe mess, scuze dar am vazut tarziu. Da-mi un buzz cand ai timp

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Porumbita, bine s-au aranjat lucurile cat mai bine pentru toata lumea :)
sa aveti drum bun si sa va incarcati bateriile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita condoleante! Imi pare tare rau

selene sanatate soacrei!

lissa jos palaria!
Noi avem 3 TV in casa pentru ca sotul e dependent. Eu una ma uit foarte rar la TV, de fapt ma uit numai la Vocea Romaniei si, din cand in cand, la Neveste Disperate. Fetele se uita cam o ora seara.
Nu au acces la laptop, Nadia cred ca nici nu stie ce e ala.

Ca sa ma plang putin la voi:
Stiti ca ai mei ne ajuta enorm cu copiii. Daca vorbim numai de momentul actual: zilnic, tata o ia pe Ioana de la scoala, apoi pe Nadia de la gradi, le da sa manance, le suport certurile, se joaca cu ele, o culca pe Nadia, face temele cu Ioana, in fine sta cu ele pana la 7-7,30-8 cand ajung eu. Mama gateste pentru toata familia, merge la balet cu Ioana, mai face si ea teme cand ajunge mai devreme de la servici - pentru ca si lucreaza. Au 70, resepctiv 68 de ani.
Socrii, mult mai tineri, nu fac NIMIC pentru ele. Vin in fiecare duminica dimineata sa le vada, le aduc dulciuri, desi stiu ca nu au voie sa manance, se joaca complet prosteste cu ele 2 ore si atat. Si spun cat le adora, cum fac "totul" sa ne ajute, cum vorbesc cu pozele fetelor acasa.
Azi am avut o urgenta - Ioana are maine spectacol si ne trebuie flexibili albi. Furnizoarea noastra de obicei vine acasa sa ni-i aduca, dara cum avea fata bolnava, asa ca i-am zis ca mergem noi sa ii luam. Sta la 2 minute de socrii, asa ca logic mi s-a parut sa il rog pe socru, care e sanatos si nu face nimic toata ziua, decat sa se uite la TV, sa ii ia si sa ni-i aduca.
Ce credeti? Barbatu-miu nu vrea sa il deranjeze ... cica cum sa il puna pe drum acum?
Vi se pare normal? Eu sunt asa furioasa ca imi vine sa ii sun si sa le zic vreo doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pai Naty, nu le zi vreo doua socrilor, ci barbatului - deocamdata. Ca poate oamenii chiar te-ar ajuta cu placere, daca stiu de ce ai nevoie, deocamdata sotul e cel care insista sa nu ii suni ca sa nu ii deranjezi.

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

de acord total cu Dark :).
Foarte frumos din partea parintilor tai. Asa si ai mei...de socrii nu va zic ca im creste tensiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty ce frumos sa te mandresti cu astfel de parinti in putere si sanatosi care te ajuta cu copii
e minunat ca pot face asta
la noi parintii sunt departe
tata nu mai este
mama vine numai in vacante
si atunci doar cat poate sa reziste cu nervii
desi ar face orice cat e la mine sa ma scuteasca de toate cele
iar socrii
ca toti socrii
vin
nu se joaca cu ele
dar ne ajuta cu ce pot
asta e ne-am obisnuit deja

dar tu de ce l-ai intrebat pe sot daca te-ar ajuta socrii?
de ce nu i-ai sunat direct pe ei?
nu te suni cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Suna-l TU pe socrul tau si roaga-l frumos sa rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

eu i-as fi zis sotului ca e treaba lui, daca nu suna pe ai lui se va duce el sa-i ia copilului ce-i trebuie. simplu si fara batai de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Porumbita, condoleante
Lisa, tu unde mai esti acum?
Cu partile private eu nu stiu cum sa fug mai repede sa nu faca singur ca e jale
Scoate acolo doar putin la inaintare si nu zic cum se face Asa ca private devin mai la 20 de ani
Pe noi ne-au ajutat socrii da nu spun ce presiune e pe mine in perioada aia. Nu stiu cum sa fac sa nu ma enervez/stresez
Eu i-am comandat pisoiului nava aia recomandata de miere si o tableta din aia cu litere si alte chestii da tot aia adevarata are succes.
A, si la mine merge continuu tv ul
Si nu, nu din cauza ca asa vor copii...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput