Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Onutz, ma bucur ca iti revii si ca incepe sa vina si lapticul. Pe mine ma inspaimanta rau de tot cezariana asta, am ramas cu niste sechele destul de urate de la una din operatiile mele, mi-am revenit si f greu si am preferat ca acele amintiri urate sa le inchid undeva doar ca acum incep sa revina . Sper din tot sufletul ca cezariana sa nu fie atat de complicata si mai ales ca am un motiv f puternic sa-mi revin repede.

Dragelor eu vad ca inca pot dormi noaptea...ce-i drept mi-am schimbat pozitia dar dorm legat pana dimineata cu o singura vizita la baie pe la 3 dimineata. Bebicul meu sapt trecuta inca nu era intors si cred eu ca de acum sunt slabe sanse sa se mai intoarca. In ultima vreme vad ca e f f agitat si cand se misca ma doare burta si se intareste. Sambata seara chiar ma speriasem de cat de agitat era...dar i-am prins smecheria . Cred ca va fi un baietel tare timid, cand stau cu bluza peste burta face ravagii pe acolo, cum o ridic sa vad valurile....pauza. asa ca sambata seara am adormit cu burta in sus la lumina pana la 2 noaptea si s-a potolit singurel. Sper sa mai stea si el macar 3 sapt, sa ajungem la termenul fixat de dr.
Pupici tuturor

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

hello fetelor; am moment de respiro ca imi dorm amandoi copiii, cel putin pana la 5 jumate am liniste, ca fii-mea cam pana atunci e ora ei de somn iar fii-miu mananca la 3 ore aproximativ si abia i-am pus burtica la cale; e obositor seara ca tre sa le fac baie la amandoi si i se cam decaleaza ora de somn piticei dar sper sa ne acomodam bine; va pup, ma duc si eu sa pap si sa fac un dus si poate apuc si eu sa dorm macar vreo juma de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

FELICITARI LORELAY
Sa fie bebe sanatos si mancacios.
Multumim de incurajari!
Angelique sanatate multa, sa dea D-zeu sa treci peste asta cu bine si bebe sa stea cumintel.
Mena ma bucur ca esti mai bine .Mai stai nitel cumintica pt ca dupa ce vine Gabriel o sa umbli ca titirezul.
Alexa te asteptam cu vesti bune de la dr. Felicitari pt schimbarea saptamanii. Sa ajungeti cu bine la termen.
Bubulino sa stii ca l-am laudat pe Nicholas la buburuzul meu Ce baiat cuminte e el.
A.C bun venit acasa! Refacere rapida si acomodare usoara. Irinuca sa fie sanatoasa si sa pape tot.
Bioana multumesc! Felicitari pt schimbarea saptamanii. Mai e putin de acum. Si eu am pus doua randuri de haine pt bb: un rand marimea bebelusi si unul marimea bebeloi
Sellena sa dea Domnul sa fie bine si sa nasti cum iti doresti. Bebelusa mai are timp sa coboare, nu te ingrijora. Despre greutate poate sa-ti spuna dr pt ca fiecare bebe are ritmul lui de crestere. Spor la cumparaturi.
Onutz-dragut nu te mai scuza,urmam si noi la scris/citit pe fuga! Doamne, ce minunatie de copil,si ma bucur ca aveti laptic
Sa creasca bb maricel si sa va bucurati de el in fiecare clipa.
Irilac ce simpatic e piticul tau timid.

Fetelor la noi e o vreme urata si buburuzul e somnoricios si el.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Salutare burtici si mamici!
Onutz, AC ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii.
Andie, rabdare ca va veni si lapticul. Trebuie sa te linistesti.
Angi multa, multa sanatate si vb cu bebe sa mai stea macar inca doua saptamani la caldurica.
Bubu, de citit va citesc zilnic doar ca nu reusesc sa va scriu la fel. Oricum sunt mereu alaturi de voi.
Irilac...nu mi-am pregatit nimic pentru mine pt spital. Vreau sa ma mai pun la punct in zilele ce mai urmeaza. Am zis ca macar hainutele bebelinei sa apuc sa le spal si dupa sa vad exact ce iau si pt ea in spital. Saptamana trecuta am tot umblat sa caut ceva mobila pt camera ei, dar nu gasesc nimic ok gata facut,iar de comanda aj f scump in conditiile in care camera e foarte mica. Sunt stresata si din pct asta de vedere. Sper ca pana la urma sa gasesc o solutie buna. S-ar putea ca pana la urma sa fim colege de rezerva...la cum e de agitata si la cat a coborat burtica sapt trecuta...ma rog acum de ea sa mai stea macar 2saptamani.
hai BUBU!!!
hai vreausaninga!!!

Pupici la toate burticile si mamicile!

Mica 34+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Allexina, imi pare rau sa aud ca incepi sa ai aceleasi dureri ca si mine..nu vreau sa te sperii, dar pe masura ce bebelina creste, ele se vor intensifica, mai ales coastele..Arsurile au fost lamine ceva ca si apa, non stop aproape, insa asta e, bebele sa fie bine, ca noi ne reparam dupa!Insa:durerea de coaste arde, este cumplita, asta m-a omorat rau de tot si asta ma zapaceste in continuare, de aia e si imposibil sa mai stau culcata-si asta de mult timp..

Alina,mamica draga, bun venit acasa, dragelor, ma bucur sa te simt asa, fercita si super optimista si incantata, e starea perfecta pentru primirea unui noi puisor in viata ta!Felicitari inca o data, ai vazut?totul a fost foarte bine si acum ai doua printese acasa..!Asteptam si poza

aaa, ref poze:am vazut camera SU-PER-BA a buburuzului Ianis-Andrei (Vreausaninga, o camera minunata, mami, speciala pentru un gogolosh special),

-am vazut minunatia de fetita a lui Andie, are un par superb, de facut codite, e o strumfa scumpa si draga, numai bine de la noi!!

-am vazut-o pe Ina cu ochii razand de fercire, dragoste si implinire cand isi tinea fetita in brate!! gata, clar, pozele astea cu bebei au sa fie in top, au sa bata de departe pozele noastre cu burtici!

Loreley, mamicutza proaspata, multumesc si ma bucur din toata inima penttu tine, pentru voi, pentru ca totul s-a terminat cu bine, bravo, s-a umplut complet casa,inima, viata, nu-i asa?

TNicoleta(pup), nu uita de odihna, totul cu masura si cu pauze! extrem de necesare, sarcina e avansata.Cand corpul iti spune pas, -atunci relax imediat!

Bioana, ce bine ca te odihnesti si tu.si daaaaaaa, mai e un pic!!Felicitari pentru schimbarea saptamanii,te apropii vertiginos de intalnirea cu Irinuca!

S.ellena, nu te mai gandi la greutate, nu ai citit mesajul lui Andie?iI-au spus, ecografic, ca gaza are 3700 si a avut mai putin, asa ca asta nu e relavant.Tu si bebele sa fiti foarte bine si sanatosi tun!

Iulia, incetisor cu curatenia si cu smotrul,please!e bine ca dormi, dar ar fi bine sa dormi ca vrei sa te odihnesti, nu ca esti franta de oboseala!

Onutzuleeee,mami, ce minune aveti voi acasa si ce viata frumoasa abia incepe!cred si eu ca sunteti topiti si ca toata ziua ati sta lipiti de el, sa il sorbiti din priviri..Luci, dragul de el..Am ramas singura pe aici cu bebe care sughite, pe aici..

Irilac, sa stii ca bebeii nu iubesc lumina tarziu in noapte, mai intai am citit, apoi am si observat ca se agita daca il aduc in dreptul unei lumini puternice, asa ca nu ii face asta, nu il ajuti si nu ii faci bine..)

va pupacesc pe toate si, inca o data, va multumesc!!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

pe aici si eu....cos la lenjeria de pat a irinei...cu ceva trebuie sa imi ocup timpul....trebuie sa imi scot nasul afara sa iau paine..pitica lui mama doarme..asta inseamna ca se trezeste deseara, cand ma pun eu in pat..suntem pe invers..

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Fetelooooooor,s-a schimbat schimbarea!!
MAINE DIMINEATA la 7.30, NU joi!!!!

Acum o juma de ora m-au sunat de la apital! acuma chiar ca mor!plecam la spital in cateva minute,pt analize,monitorizare, vb cu anestezistul.

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Fetelooooooor,s-a schimbat schimbarea!!
MAINE DIMINEATA la 7.30, NU joi!!!!

Acum o juma de ora m-au sunat de la apital! acuma chiar ca mor!plecam la spital in cateva minute,pt analize,monitorizare, vb cu anestezistul.

38 + cu Nicholas

BUBULINO
sa ma ia cu lesin nu alta!
Deci maine e ziua cea mare??!!! Ti-am zis eu ca tu n-o sa ai timp de emotii!!!!
Doamne ajuta sa fie totul bine! Acuma chiar ca nu dorm la noapte!
Sa stii ca ma gandesc la tine si la Nicholas in fiecare secunda! Sa fiti bine
Ma bucur din tot sufletul ca o sa-ti vezi minunea maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Doamne ajuta, bubu! O sa fie bine totul,ai sa vezi! Cine o sa-si vada maine comoara?
]Bubu

Mica 34+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU ma rog sa fie totul bine!!!!!!!!ui ce emotii am!!doamne ajuta!!hai ca maine intram in post, ce zi minunata sa apara Nicholas.abia astept sa aud aud povestea si sa vad poze cu baiatul vostru!!!!!!!!!!!

embarazada de 36+

o minune de fetita...Irina Andreea

Mergi la inceput