Felicitari Vreausaninga, Bubulina, Lorelay! #45
Raspunsuri - Pagina 20
angiuta spune:
A.C. nu i-au aparut dupa nastere, mai exact dupa ce au ajuns acasa si nu stia nici mamica care era motivul, cea mica fiind alaptata. Acum ii era frica sa nu se intample la fel.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+
angiuta spune:
pyaoliang bine ai venit! Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si manacios!
epopeasca spune:
Am pus poze pe picassaaaaa
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
A.C spune:
multumim,gina pt info!
am vazut si eu pozele tale pe fbk .ai niste fetite !sunt niste scumpe!!!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
angiuta spune:
bioana noua moasa la curs ne-a recomandat sa-l schimam pe bebe intre schimbatul de la un san la altul. Asa se mai trezeste iar noaptea zicea sa nu-l schimbam...acum nu stiu eu pe V l-am schimbat si noaptea. Asta iar e ceva nou cum e chestia ca nu mai trebuiesc sterilizate sticlele si suzetele...
Daca scutecul e bun calitativ nu se simte umed pe piele. Eu la V am folosit Pmpers si am fost multumita, tot Pampers intentionez si acum sa cumpar. Nu sunt decupate in jurul buricului dar n-am avut nicio problema.
Nu-ti mai fa provizii de scutece, bebe creste repede si ii pot ramane mici daca ai prea multe...
Apoi un bebe alaptat poate avea mai multe scaune pe zi sau niciunul. Daca nu are niciunul nu inseamna ca e constipat.
dana0000 spune:
Hello burtici si mamici!
Am fost si noi la dr,desi ne asteptam la un durdunel se pare ca bebe are 2,8kg +400 gr ceea ce inseamna ca e corespunzator la 36 sapt desi eu am 37sapt si o zi.Nu prea ma incred eu in ecograful lor...colul e inchis dar moale,dr zice ca sunt ok pe "dinauntru" ,tesuturile sunt moi.Sper sa fie bine.
Gina ce frumos povestesti tu acolo de fetele tale,sa iti traiasca!!!
Ioana,Ary cum v-ati dat seama ca a coborat burta? La mine nici gand,ma ustura pielea se sub sani,de acolo pleaca burtica.
Angelique tinem pumnii sa fie totul ok si bebe sa apara sanatos daca e timpul.
Iulia gata munca,e mult mai bine acasa o sa vezi,lasa nostalgia ca tot acolo te intorci.Azi am trecut pe la birou,nu mi-a priit,mai bine e acasa..libera
Va pup,ma pun putin in pat ca am umblat toata ziua
angiuta spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile din Ro: le-ati facut bebelusilor vaccinul BCG ?
Am vazut la stiri ca exista multe efecte adverse la vaccinul important din Danemarca. Apoi eu nu inteleg cum se poate ca intr-o tara in care vaccinul asta se face la toti bebelusii si nu de acum ci de zeci e ani rata de imbolnavire e atat de ridicata incat suntem pe primul loc in Europa.
Eu ma bucur ca aici nu se face vaccinul asta. Cred dealtfel ca nici nu e eficace, nu face altceva decat sa chinuie copilul. Altfel rata d imbolnavire nu ar fi atat de ridicata.
aqua80 spune:
Pe 10.11.2012 la ora 8.35 s-a nascut Sara Maria, prin cezariana.Micuta a avut la nastere 3320 grame, 49 de cm.Suntem bine amandoua si acasa de marti.Va pupam .
adriana15 spune:
Buna seara si de la noi.
Aqua sa va traiasca si sa fie sanatoasa, acomodare usoara.
Ipopica multumim pt mesajul luuunggg si detaliat despre printesa ta. Este tare cuminte, din ce povestesti tu. Bravo, tineti-o tot asa.
Bioana intrebai tu cum e cu schimbatul. Din ce imi mai aduc aminte de la Raissa mea, stiu sigur ca o schimbam invariabil dupa ce sugea pt ca exact dupa avea scaun, asa ca nu tinea regula cu schimbatul inainte de masa. Asta cel putin in primele saptamani.
Ce putin mai ai si tu.
A.C. sper sa se rezolve repede cu bubitele si sa gasiti cauza. Sanatate multa.
Pyaoliang bine ai venit si nastere usoara.
va pupam.
Adriana, 39+, mamica de Raissa
Cellena spune:
Aqua, FELICITARI!!!
Ary, nici mie nu cred ca mi-a coborat burta, arata la fel ca inainte. Si la fel cum zice si Dana, inca ma ustura tare pielea de sub sani. N-am gasit un remediu 100% bun pt treaba asta, doar mai dau cu pudra de talc din cand in cand ca sa mai absoarba din umezeala. Dana, daca gasesti tu alta solutie, let me know
Ema de 35+