FIV in Ungaria 170
Raspunsuri - Pagina 10
DaniellaSM spune:
Salut fetele ,
Mai am o ora sa ma vad cu PK multumesc ca va ganditi la mine , am adus vremea naspa la Budapesta, ploua si e naspa afara dar imi pun makeup l si ma duc la randevu!!
Am sa va spun mai multe later on. !
Va pe toate !
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
umbra01 spune:
hello gagici
chiar am vazut si io ca e liniste si pace pe aici....nici io n-am mai scris de mult,dar ma uitam sa vad daca mai scrie careva ceva .
De treaba e doamna asta dr. Simona Avram de la Regina Maria,m-a sunat sambata ca nu poate veni azi dimineata la consult si ca-mi trimite fisa pe mail la clinica si sa merg sa-mi recolteze sange la laborator pt fact.V si fact. II. O groaza de bani.....vedem rezultatul ...mi o groaza ...
Fetelor va imbratisez si va pup
Grijiti de voi !
Daniella asteptam sa ne spui cum a fost intalnirea cu PK
DaniellaSM spune:
Hello fetele , am fost ma vazut mi a facut amh si inca cateva teste care nu le am facut acasa + cariotipul meu sotul urmeaza saptamana viitoare, asteptam rezultatul , iar in Ianuarie tre sa fac histeroscopie cu endo injury ( biopsie ) toate la un loc iar in februarie incep Fiv deci noul drum va fii BUDAPEST , faza dura ca am vorbit soar in engleza si cu prietena mea am vorbit in receptie doar maghiara,, fetele de la receptie amandoua au vorbit engleza , dar cand m au prins ca vorbesc si ungureste that's it!! Am avut fun!! Mai ales cu venele mele s au chinuit vreo 15 minute ha ha ha!!
Va si va trimit 2 ochi albastrii la toate !!
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
velvet spune:
Imi Doamne ajuta in ianuarie!mosu....nu ma mai gaseste...
daniela ma bucur ca e totul bine.histeroscopia de ce iti face cu biopsie?si eu o sa fac la inceputul anului.dar stiu ca e diagnostica sau operatorie.
ImiMS spune:
Neazta fetelor
Dani...ma bucur ca te vad optimista...Ianuarie...hmmmm...poate totusi ne vedem la o cafea!
Velvet...lasa ca vorbesc eu cu Mosu si-i spun sa caute bine in butoi...ca trebuie sa fi si tu pe acolo!!!
Olimp...nu spui nimic? Mai este putin pana pe 3...sper macar atunci sa ne aduci vesti bune
Umbra...asa e...e super de treaba dr Avram...si mie mi-a lasat o impresie buna de fiecare data. Sunt intr-adevar scumpe analizele...dar pana la urma merita sa stii cum stai cu trombofilia!
O zi frumoasa!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
DaniellaSM spune:
Buna domnitelor,
Velvet, fac histeroscopia ca numai asta imi lipsea,sa vada ce e in uter ,si cu aceasta ocazie i am propus ,si de fapt am ajuns la aceeasi concluzie ca ar fii bine sa incercam si biopsia pt endometrium(Endo Injury !!!daca ti aduci aminte ,asta a facut si Lara cu ultimul ET) , sper sa fie ceva din toate astea ca acu am sa zic "chiar le am incercat pe toate"
Imi , ne invartim noi ce ne invartim si ce oi rade chiar sa ne intilnim la o cafa buna!! mai jos la vale de la clinica la Muvesz Kave!!off ce buna a fost egy dupla espresso!!
Jaguarito, iesi din bucatarie!!
Umbrarita, ce bine a fost la Hungary , dar mai bine e acasa!
Fetelor vape toate !!
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
velvet spune:
ziua buna fete
daniela mult succes!si eu o sa fac o histeroscopie la anu,sa vad din ce cauza e menstra schimbata.ma intrebam cum se face-daca gaseste ceva in uter te opereaza pe loc?
DaniellaSM spune:
Velvet , se pare ca doar noi doua suntem pe aici,
cu histeroscopia , Dr ma intrebat daca am avut fibrom daca chisturi daca...., eu i am spus ca nu stiu de asa ceva, dar nu mi a spus doar ca mi a dat de inteles ca daca e ceva o sa si curete ca de aia face histero,a si mi a mai zis ca 2 zile nu am voie sa zbor sau sa plec acasa ,, asta da de inteles ca o sa fiu sedata bine si a zis ca o sa stau cel putin 2 ore acolo la clinica bag de seama ca o sa fie ceva similar ca si la o punctie (egg collection),iar oricum tre sa fie un consimtamant ca daca gaseste ceva funny in uter sa treaca la treaba !!
o dupa amiaza placuta !!
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
Maxia spune:
Multumesc fetelor pentru ajutor.
medicamentele pentru stimulare sunt mai ieftine in Szeget sau in Bucuresti? Adica de unde sa le cumpar?