Prietenii lui Mos CRACIUN
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Papanash, am eu o cutie (poate mai fac rost de una) de Aptamil dar e 1+. Daca tu crezi ca e ok, ti-o las la depozit, impreuna cu hainutele de la Arwen. Mirela, mami de Mara |
sigur ca da,multumesc mult !
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
papanash spune:
Laura_s, cum sa fie tarziu ? Sigur ca Mosul asteapta inca scrisorelele copiilor, ca in fiecare an !
Andries, multumim mult pentru ca esti alaturi de noi !
Mos Craciun exista !!!
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
papanash spune:
citat din mesajul lui mari9 Elicopter,masinuta,papusa pot sa le ofer eu? |
Sigur Mari, cum iti este mai comod,sale pui la posta sau sa le dai cuiva sa le duca la depozit ?
Mos Craciun exista !!!
papanash spune:
Fetelor, va spun un secret, da' sa ramana intre noi . Am fost astazi cu Alinuk si am carat la depozit cutii maari si mici, pungi, pungoaie. Am fost apoi si am mai cumparat cate ceva pentru copilasi.
Incepe sa arate depozitul a depozit adevarat fetelor, asa cum eram obisnuite ....
Mos Craciun exista !!!
mari9 spune:
Nu stiu sigur,fetele sunt ocupate acum mult de tot.Am sa vad...
sambata sau duminica dimineata ? pe la 9(inainte sa merg la lucru) sa o sun pe draga de Gabi(daca ma mai suporta) .
Maine am o zi imposibila.
Daca nu e prea tarziu,am sa trimit colet luni.
laura-s spune:
Am si lista completa cu ceea ce vor copii din garbau de la Mosul:
In ceea ce priveste hainele si incaltamintea avem nevoie de:
haina groasa si pantaloni grosi: pentru 3 ani (Marius),
haina groasa si pantaloni grosi: 5 ani (doi baieti - Luca si Vasi)
haina groasa si pantaloni grosi: 9 ani (Dani).
Lavi si Sebi au haine groase.
Incaltaminte masura 22-23 Marius, 26 Vasi, 27 Luca, 34 Dani, 37 Lavi si 39 Sebi.
Lavi vrea de la Mosul un trening roz.
Sebi: globuri si instalatie pentru brad sa-i faca lui Luca un brad
Luca: o bomboana, o ciocolata, o masina verde
Dani: globuri si instalatie;
Vasi: o masina
Marius - prea mic sa deseneze are nevoie de pampersi.
Eu am pregatit deja jucarii de plus, haine pentru Lavi (si putine pentru Luca) si o parcare etajata pentru Luca.
Am rezolvat si problema cu curentul, azi a fost sotul meu si a platit 250 lei facturile restante si debransarea si rebransare, asadar Mosul a indeplinit dorintele parintilor mai repede decat cele ale copiilor; am vorbit cu Luca si era fericit ca se poate uita la televizor si ca nu s-a mai murdarit cand a mancat de cina....probabil ca ieri, la lumina lumanarilor o fi scapat ceva mancare pe el, pe jos....
Il asteptam si noi cuminti pe Mosul si promitem sa fim mai cuminti la anul.
oanap85 spune:
citat din mesajul lui papanash Fetelor, va spun un secret, da' sa ramana intre noi . Am fost astazi cu Alinuk si am carat la depozit cutii maari si mici, pungi, pungoaie. Am fost apoi si am mai cumparat cate ceva pentru copilasi. Incepe sa arate depozitul a depozit adevarat fetelor, asa cum eram obisnuite .... Mos Craciun exista !!! .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite. Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite ! |
ca depozitul lui Mos Craciun?
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
Cloreta spune:
Fetelor, e vreo familie care are si vreun bebelus? Am un patut tarc de dat. Si poate mai adun ceva haine si jucarle si ma mai vad o data cu Alinuk.