Prietenii lui Mos CRACIUN
Raspunsuri - Pagina 13
Laura25 spune:
Mirela, am inteles. Eu am o fata de 7 ani jumate aproape pt care iau haine de 6, deci stiu cum e . Am prins ideea. Da-mi adresa.
ziki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
done! Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Secret SANTA Prietenii lui Mosh Craciun ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Multumesc frumos, fetelor!
Mama se mobilizeaza azi, si asteapta apoi noi instructiuni :)
Poate reusiti sa va vedeti in weekend, sau mai bine o s-o intreb pe la ce ore e disponibila, si iti scriu PM ca sa vedeti daca va ''lipiti''
Copilului mic da-i radacini. Celui mare, aripi sa zboare
ralcat spune:
Trimit eu incaltari de iarna, ca sa stiti si sa va focusati pe alte nevoi. Din ce mi-am dat seama din lista si la cat buget am, trimit asa:
masura 22 * 1 pereche - pentru Mircea
masura 23 * 1 pereche - pentru Octavian
masura 25 * 1 pereche - pentru Claudia
masura 26 * 1 pereche - pentru Bianca
masura 28 * 1 pereche - pentru Andreea
masura 29 * 3 pereche - pentru Andreea, Raluca, Daniel
Unde le trimit? Voi folosi posta.
viperisme
alinuk spune:
Ral
la copiii de la Copaceni cel mai probabil o sa ne ducem noi din Bucuresti in saptamana dinaintea Craciunului.
O sa incerc sa iau legatura telefonic cu mama micutilor sa vad care le sunt nevoile si asteptarile de la Mos
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Secret SANTA
Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
alex_andra spune:
Buna,
Si felicitari tuturor
Zilele acestea, cel mai tarziu in we, o sa am si eu un pachet cu cateva hainute si puzzleuri, probabil. Nu-l voi pune la posta, cel mai probabil ma voi intalni cu cineva, daca se poate. Ma gandesc ca mai scutesc niste timp.
Cricor spune:
Am fost cu Naty la depozit si am dus pachetele de la ea.
Multumim mult Naty.
Alinuk cand ai timp, sa adaugi tu in lista donatorilor.
oanap85 spune:
fetelor vreau sa stiu si eu daca a ajuns pachetul trimis de mine(podariu oana)mersi
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
miremia spune:
M-am intalnit azi cu mama de ziki si am luat jucariile. Multumim mult!
Am primit si haine pentru varsta de 1 an si un marsupiu de la Arwen. Multumim din suflet!
Si pentru baietelul de 3 ani al familiei propuse de mine, am primit hainute de la decenuela. Multumim!