Buna mamici,
M-am mutat recent in Deva din Bucuresti si caut o gradinita buna pentru baietelul meu in varsta de aproape 5 ani. In Bucuresti a fost la o gradinita particulara intensiv engleze. Acum e inscris la gradinita cu program prelungit din cadrul liceului pedagogic, insa conditiile sunt mult sub nivelul decent. In sensul ca pentru a-si face nevoile trebuie sa urce un etaj si sa folosesca toaletele comune ale liceului. Clasa e la demisol, pe jos e o mocheta murdara... imi e cam groaza sa il las acolo. Educatoarele sunt foarte dragute, lui ii place si asta e motivul pt care il mai duc acolo. Va rog sa imi recomandati o gradinita buna de stat sau privata, eventual fara excese religioase. Am vizitat si gradinita nr 7 dar educatoarea nu mi-a placut deloc, plus ca erau extrem de multi copiii inscrisi. Am vizitat si gradinita particulara Mandy si desi erau conditii bune, taxa mica, nu aveau copii de varsta lui ci muuuult mai mici iar directoarea m-a sfatuit sa caut alta. As prefera o gradinita mai restransa care sa aiba bucatarie proprie si conditii mai bune. Va rog sa ma ajutati, pentru ca nu cunosc parinti aici si nici nu exista informatii suficiente pe net.
O zi buna,